Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regele Charles i-a cerut unui preot de la Muntele Athos să se roage pentru el, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Momente grele pentru suveranul britanic

Publicat:

Cu toții știm ca trece prin clipe grele de cand a aflat ca are cancer! Suveranul britanic i-a cerut unui preot de la sa se roage pentru el, dupa ce a fost diagnosticat. Declarațiile parintelui .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Regele Charles al III-lea i-a cerut rugaciuni unui preot de la Muntele Athos dupa ce a fost diagnosticat cu cancer

10:15, 27.02.2024 - Arhimandritul grec Efrem Vatopedinul de la biserica din Muntele Athos i-ar fi oferit Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii sfaturi spirituale și rugaciuni dupa ce monarhul i le-ar fi solicitat in urma diagnosticarii sale cu cancer.

Regele Charles al III-lea a primit 7.000 de scrisori, dupa anunțul privind diagnosticul de cancer

06:20, 26.02.2024 - Palatul Buckingham publica un video cu monarhul britanic și numeroasele scrisori cu mesaje de susținere adresate in ultimele saptamani. Regele Charles al III-lea a primit peste 7.000 de scrisori de susținere dupa anunțul legat de boala de care sufera, facut la inceputul acestei luni, transmite BFMTV…

Unde a ieșit Regele Charles, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Locul in care s-a dus monarhul britanic / FOTO

15:20, 11.02.2024 - Dupa ce a fost diagnosticat cu cancer, Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a ieșit intr-un loc cu totul și cu totul special. Iata unde s-a dus monarhul britanic imediat dupa ce Palatul Buckingham a anunțat ca el se confrunta cu grave probleme de sanatate!

Care este starea Regelui Charles, recent diagnosticat cu cancer

10:40, 09.02.2024 - Palatul Buckingham a anuntat luni ca, in urma unor teste la care a fost supus cu prilejul tratamentului pentru hipertrofie benigna de prostata, Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu o forma de cancer.

Unde s-a retras Regele Charles al III-lea, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Locul in care iși va continua monarhul britanic tratamentul

15:00, 07.02.2024 - Regele Charles al III-lea nu trece printr-o perioada buna din viața lui. Monarhul Marii Britanii a fost diagnosticat, in cursul zilei de luni, 5 februarie 2024, cu cancer. Acum, dupa externare, el s-a retras intr-un loc unde iși va continua tratamentul. Iata unde se afla, in aceste momente monarhul…

Primele imagini cu Regele Charles, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Cum s-a afișat monarhul britanic / FOTO

13:40, 06.02.2024 - Au aparut primele imagini cu Regele Charles al III-lea, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Monarhul britanic a ieșit la o plimbare cu Regina Camilla. Iata cum s-a afișat, dar și ce fotografii au aparut cu el!

Mesajul transmis de Klaus Iohannis catre Majestatea Sa Regele Charles al III-lea, dupa ce monarhul britanic a fost diagnosticat cu cancer: "Ii dorim recuperare completa"

11:35, 06.02.2024 - Regele Charles al III-lea se confrunta cu probleme grave de sanatate. Monarhul britanic a fost diagnosticat cu o forma de cancer. Iata mesajul transmis de Klaus Iohannis catre Majestatea Sa Regele Charles al III-lea!

DIAGNOSTIC INGRIJORATOR Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu o forma de cancer

20:35, 05.02.2024 - Conform unui mesaj emis de Palatul Buckingham, Regele Charles a fost diagnosticat cu o forma de cancer. The post DIAGNOSTIC INGRIJORATOR Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu o forma de cancer first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?