Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesajul controversat al lui Gheboasă, după ce a fost audiat de DIICOT. Cântărețul, atac dur pe Internet: ”Tot v-am fraierit...”

Publicat:

Gheboasa a transmis un mesaj controversat, dupa ce a fost audiat de DIICOT! Daca in urma cu doar o zi a ajuns pe mainile poliției, acum se pare ca atitudinea lui s-a schimbat radical. Artistul a transmis un atac dur, pe Internet.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Emilia Ghinescu iși sarbatorește fiul! Mesajul emoționant pe care l-a transmis cantareața cu aceasta ocazie, pe internet: „Baiatul meu drag” / FOTO

10:35, 21.03.2024 - Este o zi importanta in familia Emiliei Ghinescu! Celebra interpreta de muzica populara de la noi, care are trei copii, iși sarbatorește astazi, 21 martie 2024, fiul. Iata ce mesaj a transmis cantareața, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!

Gheboasa, primele declarații dupa ce a fost audiat de DIICOT. Ce s-a intamplat, de fapt: ”Nu trebuie sa ciripești ca sa...”

17:35, 03.03.2024 - La doua zile dupa ce a fost audiat de DIICOT, Gheboasa a facut primele declarații și a clarificat situația. Au existat o mulțime de zvonuri cu privire la faptele sale, iar acum a decis sa spuna ce s-a intamplat cu adevarat in 1 martie, cand locuința lui a fost percheziționata.

Gheboasa, versuri dedicate procurorilor DIICOT, dupa ce a fost eliberat. „Nu mai incercați sa ma urmariți! Sunt pe insula, in vacanța”

21:45, 02.03.2024 - Gheboasa are probleme cu legea, dupa ce ar fi fost prins cu droguri asupra lui. Acesta a fost ridicat de DIICOT, dupa care ar fi fost eliberat. Cu o atitudine sfidatoare, a trimis un mesaj tranșant procurorilor, care a atras atenția pe rețelele de socializare. Gheboasa, probleme cu drogurile Cantarețul…

Gheboasa, vizat de DIICOT, dupa ce asupra lui ar fi fost gasite droguri. Cum a fost prins cantarețul de trap

12:00, 02.03.2024 - Gheboasa este vizat de DIICOT, dupa ce asupra lui ar fi fost gasite droguri. Primele informații despre dosarul in care este implicat fostul concurent Survivor Romania. Cum a fost prins cantarețul de trap. Gheboasa, vizat de DIICOT Momente tensionate pentru celebrul cantareț de trap. Gheboasa este vizat…

Cantarețul de trap Gheboasa, audiat intr-un dosar de trafic de droguri. El ar fi fost prins pe strada cu marijuana

11:50, 02.03.2024 - Cantarețul de trap Gheboasa, pe numele sau real Gabriel Gavris, a fost audiat vineri seara de procurorii DIICOT Dambovița, intr-un dosar de trafic de droguri.  Nu se știe momentan in ce calitate a dat declarații cantarețul in varsta de 22 de ani.

Gheboasa, audiat la DIICOT Dambovița intr-un dosar de droguri

07:55, 02.03.2024 - Gheboasa, in acte Gabriel Gavriș, prins cu droguri, a fost adus la audieri, vineri seara, la DIICOT Dambovița. Surse judiciare au precizat ca Gheboasa a fost ridicat de pe un bulevardul Timișoara din București, avand canabis asupra sa. In cadrul audierii, procurorii vor sa stabileasca daca Gheboasa…

SURSE - Gheboasa, audiat la DIICOT dupa ce a fost prins cu stupefiante

21:10, 01.03.2024 - Cantarețul Gabriel Gavriș (poreclit 'Gheboasa') este audiat, vineri seara, la sediul DIICOT Dambovița, au declarat surse judiciare pentru ȘTIRIPESURSE.RO. Artistul in varsta de 22 de ani și originar din Targoviște a fost ridicat cu o zi in urma, conform surselor citate, de pe un bulevard din Capitala,…

Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Mesajul emoționant transmis de Sabina Cercel, nora regretatului manelist, pe internet: „Te vom iubit mereu, tata!”

11:21, 19.02.2024 - Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Regretatul interpret de muzica de petrecere a trecut in neființa, in toamna anului 2021, rapus de boala nemiloasa COVID-19. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis de Sabina Cercel, soția lui Ionuț Cercel, pe internet, regretatului artist!


Ce parere ai despre aceasta stire?