Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Merkel s-a arătat șocată de explozia mașinii OSCE în Ucraina

Publicat:

Cancelarul german, , s-a aratat șocata de explozia automobilului din Ucraina, in care se aflau observatorii OSCE. Despre aceasta a anunțat publicația DW. Reamintim ca, astazi, in timp ce doua echipaje ale misiunii OSCE veneau de la Slavyanoserbsk spre Sokolniki, in apropiere de localitatea Prishib, unul dintre vehiculele lor a explodat, o persoana a decedat, iar alta a fost ranita", 

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Scholz intra butal peste Zelenski: Barbații ucraineni angajați in Germania NU sunt obligați sa plece pe front

08:36, 12.05.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a declarat sambata ca ucrainenii cu permis de sedere si loc de munca in Germania pot ramane in tara, chiar daca Ucraina incearca sa recruteze cetateni care locuiesc in strainatate pentru a servi in armata in razboiul impotriva Rusiei, relateaza Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 787. Olaf Scholz: Razboiul din Ucraina ar putea continua mai multi ani

00:06, 20.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 787. Cancelarul german Olaf Scholz crede ca razboiul din Ucraina ar putea continua timp de mai multi ani, poate chiar cinci ani, dupa cum a declarat in cadrul unui eveniment.

Olaf Scholz, peviziune sumbra: Razboiul din Ucraina ar putea continua mai multi ani

23:45, 19.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz crede ca razboiul din Ucraina ar putea continua timp de mai multi ani, poate chiar cinci ani, a declarat el in cadrul unui eveniment din orasul german Chemnitz, relateaza dpa, potrivit Agerpres.

Scholz. Razboiul din Ucraina ar putea continua mai multi ani

22:25, 19.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz crede ca razboiul din Ucraina ar putea continua timp de mai multi ani, poate chiar cinci ani, a declarat el in cadrul unui eveniment din orasul german Chemnitz, relateaza dpa. Nimeni nu ar putea spune daca acest razboi nu va dura inca 5 ani, de exemplu, a spus cancelarul…

Un student rus a fost arestat dupa ce și-a schimbat numele de rețeaua Wi-Fi. Baiatul a aratat susținere pentru Ucraina

15:11, 10.03.2024 - Un student din Rusia a fost arestat dupa ce și-a schimbat numele de la rețeaua Wi-Fi cu un slogan dedicat Ucrainei. Vecinii care au observat fapta, au alertat autoritațile, iat tanarul a fost condamnat la inchisoare timp de 10 zile.

Cancelarul german contreaza ferm Ucraina pe tema rachetelor Taurus: 'Este exclus din punctul meu de vedere!'

17:20, 04.03.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a exclus luni posibilitatea de a inarma Ucraina cu rachete cu raza lunga Taurus daca este nevoie de implicarea militarilor germani pentru a ajuta la operarea lor. 'Nu poti sa livrezi un sistem de armament care are o raza foarte lunga de actiune si sa nu te gandesti cum…

Scholz: Nu vor exista soldați trimiși de statele europene sau NATO in Ucraina

14:20, 27.02.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz respinge ideea ca țarile europene și ale NATO sa trimita trupe in Ucraina, dupa ce președintele francez Emmanuel Macron a declarat ca aceasta idee nu poate fi exclusa.

Razboi in Ucraina, ziua 734. Președintele Franței nu exclude trimiterea de trupe occidentale in Ucraina

12:30, 27.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 734. Cancelarul german Olaf Scholz a exclus din nou luni livrarea de rachete de croaziera Taurus in acest moment catre Ucraina, explicand ca astfel doreste sa evite riscul ca Germania sa fie implicata in razboi.


Ce parere ai despre aceasta stire?