Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Margherita de la Clejani, mesaj "ameninţător" de la un admirator: "Dragă Marga..."

Publicat:

Margherita de la Clejani a avut parte de o surpriza. Un admirator a compus un mesaj care a dat de gândit.

a primit un bilet de la un admirator secret sau nu. Acesta are convingerea ca Marga îi este menita si ca ea e singura care n-a aflat înca. Biletul pe care i l-a lasat a fost publicat de Margherita pe contul sau de socializare.

Margherita de la Clejani, pusa la zid de &"admiratorul secret&"! Scenariu demn de filmele cu

Margherita de la Clejani, disperata sa îsi gaseasca pretendentul! &"Vreau…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un plan secret al Israelului privind Fașia Gaza, zdruncinat de Hamas. Sursa: „S-a terminat dezastruos”

17:11, 02.06.2024 - Un plan secret al Israelului de a convinge un puternic clan din Gaza sa preia puterea de la Hamas a fost zdruncinat dupa ce gruparea islamista palestiniana i-a executat liderul, a dezvaluit The Telegraph.

Ce puteti gasi la Targul Imobiliar

07:26, 24.05.2024 - Vineri se deschide la Palatul Parlamentului Targul National Imobiliar – TNI. Vor fi prezentate 120 de proiecte si peste 100.000 de oferte imobiliare, pentru toate gusturile, bugetele si nevoile. Potrivit organizatorilor, editia TNI 2004 a ajuns la a 36-a editie si ofera de la proprietati low cost, apartamente…

Ce mare secret ascunde China sub apele sale? Orice aeronava australiana care se apropie este izgonita brutal

17:40, 14.05.2024 - Avioanele de vanatoare chinezești continua sa vizeze elicopterele australiene capabile sa gaseasca și sa invinga submarinele cu manevre periculoase, sugerand ca submarinele ar putea fi ceea ce avioanele chinezești pazesc cu atata ardoare, scrie Insider.

Știrile Antena Stars. Andrei Ungureanu și soția lui, divorț in secret. „Omul cu Tourette”, adevarul despre desparțirea cu scandal: „M-a durut la inceput”

18:30, 25.04.2024 - Andrei Ungureanu și soția lui au divorțat. Cei doi s-au separat oficial de curand, in mare secret, „Omul cu Tourette” spunand ca a facut tot posibilul sa nu se ajunga la desparțire, dar nu a avut incotro. Au fost impreuna doi ani și jumatate.

Ioan Andone vine la „Prietenii lui Ovidiu” » Planul secret al celor de la Dinamo și mesaj pentru Becali: „Nu, clar!”

21:01, 23.04.2024 - Ioan Andone fostul mare fundaș al lui Dinamo și al echipei naționale, antrenorul celor de la Sportul Studențesc, Dinamo, CFR Cluj și Rapid este invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia, la „Prietenii lui Ovidiu” din aceasta saptamana. Emisiunea va fi difuzata de la ora 18:00! Și poate fi urmarita pe site-ul www.GSP.…

A fost caștigat marele premiu la Loto 6/49. Unde s-a jucat biletul ce valoreaza peste 1,94 milioane de euro

08:30, 12.04.2024 - Fericire uriașa pentru un roman norocos! Reprezentanții Loteriei Romane au anunțat ca a fost caștigat marele premiu la Loto 6/49. Primele informații despre noul milionar, unde s-a jucat s-a jucat biletul ce valoreaza peste 1,94 milioane de euro. Cineva a caștigat marele premiu la Loto 6/49 A jucat și…

Aleksei Navalnii și-a scris memoriile, in secret, in timp ce era la inchisoare: Cand va fi publicata cartea „Patriot”

22:05, 11.04.2024 - Aleksei Navalnii și-a scris memoriile, in secret, in timp ce se afla la inchisoare. Cartea autobiografica, intitulata Patriot, va fi publicata la sfarșitul acestui an, a declarat joi vaduva sa Iulia Navalnaia, scrie stirileprotv.ro .

Test psihologic. Forma buzelor iți va dezvalui un secret greu de acceptat despre tine

08:40, 28.03.2024 - Ești sociabil sau introvertit? Ai calitațile necesare pentru a fi antreprenor? Testul psihologic de astazi te poate ajuta sa descoperi caracteristici ascunse despre tine. S-ar putea sa nu-ți placa sa le auzi pe unele, insa realitatea nu poate fi schimbata. Ce spune forma buzelor tale despre caracterul…


Ce parere ai despre aceasta stire?