Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mare sărbătoare în lumea bălţii: Ziua peştelui. Ce trebuie să mănânci în această zi pentru a fi ferit de rele

Publicat:

O colectie de fotografii cu pescari de altadata publicata de Administratia Rezervatiei Bosferei „Delta Dunarii“ dovedeste ca pescuitul, indeletnicirea principala a oamenilor deltei, se deruleaza dupa aceleasi reguli de sute de ani.

Anul Nou Piscicol este sarbatorit de oamenii locului fie de Alexii (17 martie – Ziua Pestelui), fie de Sfantul Andrei Mrejarul la Blagovestenie (25/26 martie), aflam de pe site-ul Muzeului de Etnografie Tulcea.

Omul lui Dumnezeu

Alexie este sfantul facator de minuni pe ape. Este o reprezentare mitica sezoniera, patron al vietuitoarelor…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dani Oțil și soția lui, imagini din vacanța de Paște. Cei doi au plecat in urma cu cateva zile in Marrakech / FOTO

13:15, 05.05.2024 - Dani Oțil și soția lui au plecat intr-o vacanța de lux in urma cu cateva zile. Cei doi și-au facut bagajele și au plecat in Marrakech, o destinație populara in randul celor care vor cateva zile de relaxare intr-un loc de poveste, la caldura.

Delia Matache, in vacanța cu parinții! Unde i-a dus pe mama și tatal sau, de Paște. Imagini rare / FOTO

17:35, 03.05.2024 - Delia Matache a plecat intr-o vacanța de vis alaturi de parinții sai. Cantareața a decis sa-i duca pe cei care i-au dat viața intr-un loc ideal din Europa, chiar de Sarbatorile Pascale. Pe rețelele de socializare au fost postate cateva imagini cu privire la destinație, dar și activitațile pe care le…

Andra Volos și Lele au plecat in Dubai. Imagini din vacanța de lux. Cat de fericiți sunt cei doi / FOTO

23:05, 24.04.2024 - Tot mai multe vedete aleg sa plece in vacanța in Dubai, chiar daca in urma cu mai bine de o saptamana, furtuna a facut prapad. Situația s-a mai imbunatațit intre timp, iar Andra Volos și Lele au plecat in vacanța tot acolo.

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, imagini din prima vacanța in formula completa. Cat de bine se distreaza pe taramul milionarilor / FOTO

11:40, 05.04.2024 - Ieri, Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat in prima vacanța impreuna in formula completa. Blondina și afaceristul au ales sa se relaxeze pe taramul milionarilor, iar de curand, au postat și primele imagini din Dubai.

Imagini noi cu casa pe care o construiește Adela Popescu la Șușani. Bucataria va fi una de lux: „Cat de fericita sunt”

16:50, 29.03.2024 - Adela Popescu și Radu Valcan iși construiesc casa la Șușani, acolo unde prezentatoarea a crescut. De curand au facut și o vizita, lucrarile sunt in toi. Deși au o casa in apropiere de București, Adela Popescu și Radu Valcan iși construiesc o locuința și la Sușani, satul din Valcea unde ea a copilarit…

Oportunitați și idei pentru vacanța prelungita de 1 mai și de Paște: de la turismul montan la cel identitar FOTO

06:50, 28.03.2024 - Anul acesta, Paștele ortodox pica pe 5 mai, așa ca la pachet cu 1-2 mai, romanii se vor putea bucura de o vacanța prelungita de circa o saptamana. Operatorii in turism au intrat in febra pregatirilor.

Fotoreportaj: Imagini cu drona surprinse desupra Parcului Tabacarie din Constanta. Cum arata in plin proces de reabilitare (FOTO+VIDEO)

16:00, 01.03.2024 - Primaria municipiului Constanta a demarat lucrarile de reabilitare si modernizare a Parcului Tabacarie din municipiul Constanta.Primarul Constantei, Vergil Chitac, se arata destul de optimist in urma cu aproximativ o luna de zile in urma."Se lucreaza la reabilitarea Parcului Tabacarie. am inceput din…


Ce parere ai despre aceasta stire?