Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xtra Night Show. Ronald Gavril și Anamaria Prodan, reacție după marea victorie! Pugilistul l-a dominat pe mexicanul Carlos Gallego Montijo / VIDEO

Publicat:

și au oferit primele reacții, dupa marea victorie! Pugilistul a reușit sa il domine pe adversarul sau, mexicanul . Ce au marturisit cei doi, in exclusivitate pentru .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Ronald Gavril nu se implica in scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Detaliile oferite de lupator: „Sunt alaturi de ea”

11:20, 14.06.2024 - Anamaria Prodan traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Ronald Gavril. Cu toate ca impresara este implicata intr-un scandal cu fostul soț, privind divorțul și partajul bunurilor, luptatorul prefera sa fie cat mai rezervat in aceasta situație delicata.

Ronald Gavril, imagine emoționanta alaturi de Anamaria Prodan. Sportivul a fost felicitat imediat. „Acesta este doar inceputul”

15:15, 19.05.2024 - Ronald Gavril a urcat din nou in ring pentru a se confrunta cu mexicanul Carlos Gallego Montijo și a ieșit invingator. Carlos Gallego Montijo a fost ranit și a abandonat lupta, ceea ce i-a adus lui Ronald Gavril victoria mult dorita și centura WBC Latino. La scurt timp dupa victorie, el a postat un…

Victorie uriașa pentru Ronald Gavril in Romania! Pugilistul l-a invins pe mexicanul Carlos Gallego Montijo

23:10, 17.05.2024 - Victorie uriașa pentru Ronald Gavril la el acasa, in Romania, unde s-a intors sa lupte dupa 16 ani. Pugilistul s-a impus in meciul cu mexicanul Carlos Gallego Montijo, care s-a desfașurat la Sala Polivalenta din Craiova.

Xtra Night Show. Cum a ieșit Ronald Gavril la proba cantarului! Au mai ramas doar cateva ore pana la marea gala ogranizata de sportiv și Anamaria Prodan: "6500 de locuri sunt sold out..." / VIDEO

22:21, 16.05.2024 - In ediția din aceasta seara a emisiunii Xtra Night Show, Anamaria Prodan și Ronald Gavril au avut o intervenție in direct, cu doar cateva ore inainte de marea gala care va avea loc maine, in Craiova. Cum a ieșit pugilistul la proba cantarului.

Xtra Night Show. Cum il sprijina Anamaria Prodan pe Ronald Gavril inainte de gala de la Craiova: „Dormim in camere separate”. Evenimentul are loc peste doua zile

22:56, 15.05.2024 - Anamaria Prodan organizeaza un mare eveniment la Craiova, de la care nu va lipsi, evident, iubitul ei, Ronald Gavril. Impresara spune ca ii este alaturi ca intotdeauna partenerului ei, mai ales ca peste doua zile are loc gala.

Xtra Night Show. Cum a reacționat Anamaria Prodan, dupa procesele penale cu fostul soț. Vedeta iși ține copiii departe de probleme: ”Poate sa se duca...”

00:21, 03.05.2024 - Anamaria Prodan a reacționat pentru prima data, dupa toate procesele penale pe care le are cu fostul soț. Vedeta traiește departe de aceste probleme și incearca sa se focuseze cat mai mult pe familia ei și pe relația cu Ronald Gavril. Iata, insa, daca o afecteaza sau nu ce se intampla in instanța.

Cum iși alinta Anamaria Prodan iubitul. „Lumea o sa ma judece. Este o minune lasata de Dumnezeu pe pamant”

13:20, 21.04.2024 - Anamaria Prodan traiește cea mai frumoasa perioada din viața ei, dupa divortul de Laurentiu Reghecampf. Impresara are de cateva luni o relație cu Ronald Gavril, locuiesc deja impreuna și se inteleg de minune.In ediția de aseara a emisiunii „Prodanca. Punct și de la capat”, a fost difuzat un moment de…


Ce parere ai despre aceasta stire?