Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mama Mădălinei Manole, mesaj sfâşietor la cinci ani de la moartea fiicei sale. Ce s-a întâmplat cu băiețelul "artistei cu părul de foc"

Publicat:

  a cutremurat întreaga tara, lasând o durere si un dor fara margini în sufletul prietenilor si parintilor artistei

Mama cântaretei este rapusa de durere si a marturisit la , în lacrimi, ca fostul ei ginere îi vrea morti ca sa poata pata memoria fiicei sale cu dezvaluiri inventate

Eugenia, , a cordat un interviu telefonic emisiunii "Agentul VIP" în cadrul caruia a marturisit ca nu mai pastreaza niciun fel de relatie cu fostul ginere si ca nici nu si-a mai putut vedea…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Preotul Geangavelea va fi inmormantat in curtea bisericii in care a slujit. Ce trist mesaj al fiicei lui…

20:20, 16.05.2024 - Preotul paroh al bisericii din cartierul Zorile, decedat marți in accidentul provocat de un tanar de 18 ani care nu avea permis, va fi inmormantat sambata, la ora 14,30 in curtea bisericii pe care a slujit-o cu credința și dupa „cum este randuiala”, așa cum ne-a spus protopopul de Costești, parintele…

Gabriela Cristea, de urgența la spital cu fiica cea mare, Victoria. Ce s-a intamplat cu micuța: „Sunt destul de multe cazuri” / VIDEO

09:50, 01.04.2024 - Weekend-ul acesta nu a fost unul tocmai pe placul Gabrielei Cristea, iar asta pentru ca celebra prezentatoare TV de la Antena Stars a ajuns de urgența la spital cu fiica cea mare, Victoria. Iata ce s-a intamplat cu micuța, dar și cum se simte acum!

Tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, mesaj emoționant la 5 zile de la inmormantarea fiicei sale: "Nu pierzi un suflet drag doar o singura data"

12:40, 31.03.2024 - La cinci zile de la inmormanatrea fiicei sale, tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, a transmis un mesaj emoționant. Iata ce postare a facut publica parintele indurerat!

Verișoara Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, mesaj sfașietor dupa moartea fratelui ei. Eduard avea doar 15 ani: ”Vei ramane...”

16:45, 30.03.2024 - Familia Andreei Morega trece prin cea mai grea incercare a vieții. La o zi dupa ce studenta de 21 de ani a fost condusa pe ultimul drum, verișorul ei, Eduard, s-a stins din viața pe patul de spital. Sora lui este devastata de durere și a transmis un mesaj sfașietor.

Star Matinal. Sore, experiența paranormala! Ce i s-a intamplat artistei in timp ce canta la pian: „Il vedeam...” / VIDEO

09:50, 28.03.2024 - Sore a trecut printr-o experiența paranormala in urma cu mai mulți ani. Iata ce i s-a intamplat artistei in timp ce invața sa cante la pian, dar și ce decizie radicala a luat ulterior. Ce a marturisit indragita cantareața.

Clipe de groaza pentru Bella Santiago pe scena. Ce i s-a intamplat artistei chiar in timp ce canta. Declarații exclusive!

23:05, 27.03.2024 - In urma cu mai mult timp, Bella Santiago a trecut prin momente de panica chiar in timp ce se afla pe scena. Artista ne-a vorbit, in exclusivitate, despre clipele pe care le-a traversat in cadrul unui concert. Ce i s-a intamplat cantareței.

Cat de mare a crescut fiul cantareței Theo Rose și al lui Anghel Damian. Baiețelul artistei are 9 luni / FOTO

23:50, 20.03.2024 - Theo Rose se bucura zilnic de creșterea și educația micuțului Sasha Ioan. Fiul celebrei cantarețe are acum 9 luni, iar ea este foarte mandra de el. Iata cat de mare a crescut baiatul artistei și al lui Anghel Damian!

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.


Ce parere ai despre aceasta stire?