Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mădălina Apostol, declarații tranșante după ce Nick Rădoi a refuzat să o ma ajute financiar. Ce se întâmplă între ei: ”Indiferența lui m-a durut”

Publicat:

face declarații exclusive la , dupa ce aceasta susține ca in lupta sa cu coronavirus a devenit indiferent și ca nu l-a interesat deloc de ea, mai ales și pe plan financiar. Ea s-a simțit abandonata și nu i s-a parut deloc in regula atitudinea partenerului.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla in procesul Nabei Salem! Femeia care a dat-o in judecata face declarații exclusive

23:45, 06.04.2024 - Ce se intampla in procesul Nabei Salem cu femeia care a dat-o in judecata pentru cadouri. Dosarul a avut un nou termen, iar Rubi, cea despre care Naba a spus ca i-a fost iubita, face declarații exclusive.

Diagnosticat cu cancer, Nick Radoi și-a facut testamentul! Cui ii va ramane toata averea milionarului? Madalina Apostol, sarita din schema?! „E așa cum trebuie sa fie…”

19:25, 04.04.2024 - Nick Radoi a fost diagnosticat cu cancer de colon, vara trecuta. Milionarul, stabilit in SUA, se afla acum in recuperare, insa a marturisit ca și-a facut testamentul. Click! a aflat cine ii va moșteni averea de 30 de milioane de dolari. Milionarul Nick Radoi (63 de ani) a fost diagnosticat cu cancer de…

Star Matinal. Nick Radoi și-a facut testamentul! Cui va lasa milionarul impresionanta avere / VIDEO

09:15, 04.04.2024 - Nick Radoi a luat o decizie cu care a reușit sa surprinda pe toata lumea! Milionarul și-a facut testamentul și a transmis ca partenera lui de viața, Madalina Apostol, nu se afla in moștenire. Iata cui va lasa omul de afaceri averea impresionanta pe care o deține, dar și ce a transmis cu privire la decizia…

Judecatorii s-au pronunțat in procesul Madalinei Apostol! Cu ce probleme se confrunta șatena, dupa ce a fost condamnata penal

23:01, 02.04.2024 - Madalina Apostol a ajuns din nou in fața magistraților. Cea au hotarat aceștia și ce a adus-o pe șatena din nou in sala de judecata. Iubita lui Nick Radoi a fost condamnata, in trecut, pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Bia Khalifa s-a aprins! Blondina face declarații tranșante la adresa divelor din showbiz: ”Eu sunt un exemplu bun de urmat”

10:00, 07.03.2024 - Bia Khalifa a izbucnit și face declarații tranșante la adresa divelor din showbiz. Blondina iese la atac și susține ca multe doamne și domnișoare ajung sa-și faca operații estetice in rate. Iata la ce intervenție vrea ea sa apeleze in viitorul apropiat și prin ce operație a trecut recent.

Star Matinal. Kamara și Gabriella Nastas, primele declarații dupa casatorie. Cei doi indragostiți au avut mari emoții: „Surprinzator... / VIDEO

12:10, 23.02.2024 - Kamara și Gabriella Nastas au facut primele declarații, dupa ce s-au casatorit. Cei doi indragostiți au avut mari emoții, chiar daca nu au devenit soț și soție pana la adanci batraneți. Ce au marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Vecinii mamei și fiului gasiți morți in casa in Targu Mureș, declarații halucinante. Ce se intampla in locuința lor, in ultimul an: ”E vorba de ceva tragic”

10:05, 17.02.2024 - In urma cu o zi, o mama și fiul ei au fost gasiți morți in casa, in Targu Mureș. Cadavrele lor erau deja in stare de putrefacție, iar anchetatorii cerceteaza cazul. Vecinii celor doi au facut declarații halucinante despre viața pe care o aveau cei doi și despre ce se intampla in locuința lor.

Zodiile care nu tin cont de reguli. Au drumul lor si nu le intereseaza ce se intampla in jur, nu le este deloc usor

10:01, 14.02.2024 - Nonconformiști, curajoși, sfidatori, liberi, unii nativi parca sunt construiți pentru a fi rebeli. Astrologii au dezvaluit care sunt zodiile care nu tin cont de reguli. Au drumul lor si nu le intereseaza ce se intampla in jur. Zodiile care nu tin cont de reguli Berbec Berbecul, primul semn al zodiacului,…


Ce parere ai despre aceasta stire?