Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bia Khalifa s-a aprins! Blondina face declarații tranșante la adresa divelor din showbiz: ”Eu sunt un exemplu bun de urmat”

Publicat:

a izbucnit și face declarații tranșante la adresa divelor din showbiz. Blondina iese la atac și susține ca multe doamne și domnișoare ajung sa-și faca operații estetice in rate. Iata la ce intervenție vrea ea sa apeleze in viitorul apropiat și prin ce operație a trecut recent.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Alex Dobrescu a cerut sa o creasca singur pe fiica lui și a Cristinei Cioran! Primele declarații la ieșirea din sala de judecata: ”Nu are niciun venit” / VIDEO

16:20, 15.04.2024 - Alex Dobrescu a facut acuzații dure la adresa Cristinei Cioran! Cei doi s-au intalnit in sala de judecata, dupa ce vedeta a cerut un nou ordin de protecție impotriva fostului ei iubit. Alex Dobrescu a facut acuzații grave la adresa mamei copilului ei și a cerut, la un moment dat, sa o creasca pe fiica…

Andreea Balan, declarații despre nunta cu Victor Cornea. Ce ar vrea sa fie diferit, nu i-a placut asta la cea cu Burcea: „Eram in alta perioada”

20:35, 04.04.2024 - Andreea Balan a facut noi declarații despre nunta cu Victor Cornea. Vedeta TV ar dori ca evenimentul sa fie organizat diferit fața de cel in care s-a casatorit cu primul sau partener de viața, tatal fiicelor sale. Blondina a spus ce ar vrea sa schimbe. „Eram in alta perioada”. Foto Andreea Balan și…

„Un rezultat al frustrarilor personale.” SIS, dupa acuzațiile ex-procuroarei Victoria Furtuna in adresa Serviciului: „Sunt doar declarații fara probe”

11:35, 28.03.2024 - Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova considera ca acuzațiile fostei procuroare Victoria Furtuna in adresa sa sunt neintemeiate. „Calificam aceste declarații fara suport probatoriu și un rezultat al frustrarilor personale”, menționeaza SIS, in raspunsul sau catre UNIMEDIA.

Sora Biei Khalifa ”a luat foc”, dupa ce s-a spus ca blondina minte pe rețelele de socializare. Vine cu dovezi clare ca tanara face bani grei: ”E la alt nivel”

10:45, 27.03.2024 - Dupa ce s-a spus ca nu ar avea mulți abonați pe platformele pe care activeaza, sora Biei Khalifa ”a luat foc” și vine cu dovezi clare ca lucrurile nu stau chiar așa. Tanara susține ca sora ei face bani grei și iși da tot interesul pentru cei care care o urmaresc. Mai mult de atat, susține ca niciodata…

Mireasa. Capriciile iubirii. Mama Iulianei, acuzații grave la adresa lui Liviu. Femeia a facut declarații neașteptate: „Om fals!” / VIDEO

23:15, 26.03.2024 - Ediția din data de 26 martie 2024 a emisiunii Mireasa. Capriciile iubirii. a adus tensiuni in casa! Mama Iulianei a facut acuzații grave la adresa lui Liviu. Iata ce declarații neașteptate a facut femeia cu privire la concurent!

Bia Khalifa a publicat prima imagine alaturi de iubitul ei! Cine e barbatul care o face fericita pe blondina / FOTO

14:45, 25.02.2024 - Bia Khalifa a publicat prima imagine alaturi de iubitul ei! Blondina este acum mai fericita ca niciodata și traiește o frumoasa poveste de dragoste cu cel pe care l-a afișat recent pe Internet. Iata cine este barbatul care o face sa se simta implinita din toate punctele de vedere!

Cum s-a schimbat viața amoroasa a Biei Khalifa! Blondina a luat o decizie radicala care pare sa funcționeze. Declarații exclusive!

22:50, 22.02.2024 - Dupa o perioada in care a evitat sa vorbeasca despre viața ei amoroasa, acum Bia Khalifa iese și face declarații exclusive pentru Spynews.ro despre povestea ei de dragoste. Blondina, cunoscuta ca Regina Only Fans-ului, e intr-o noua relație, insa la distanța. De ce nu iși dorește sa-mi mai expuna atat…


Ce parere ai despre aceasta stire?