Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liviu, soţul Israelei, răpus de durere. A primit vestea în urma cu puţin timp. "A MURIT"

Publicat:

Liviu, soțul Israelei este incercat de viața, din cauza ca vestile și lucrurile rele se țin scai de el, in ultima vreme, scrie cancan.ro. "Ieri am primit o veste groaznica. A murit. Nu pot sa vorbesc acum despre acest subiect. L-am vazut cand eram prea mic. Sora mea cu 5 ani mai mare, Maricica, mi-a spus asta", a declarat barbatul.

Israela și Liviu formeaza unul dintre cele mai nonconformiste cupluri, dar și cele mai controversate. Se pare ca cei doi au ajuns in pragul divortului, dupa noua ani de mariaj.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Natura s-a dezlanțuit și a maturat totul in cale: Peste 100 de tornade in 24 de ore / Cel puțin cinci oameni au murit

10:16, 29.04.2024 - Potrivit autoritaților locale, cel puțin cinci persoane și-au pierdut viața in urma peste 100 de tornade care au devastat o parte din regiunea Marelui Camp din centrul Statelor Unite ale Americii.

Cel putin cinci migranți au murit incercand sa traverseze Canalul Manecii, in timp ce la Londra se vota controversatul proiect Rwanda

13:56, 23.04.2024 - Parlamentul britanic a aprobat in cursul noptii controversatul proiect de lege care prevede expulzarea in Rwanda a solicitantilor de azil intrati ilegal in Marea Britanie. Comisarul Consiliului Europei pentru drepturile omului a cerut Marii Britanii sa revina asupra proiectului, in timp ce o noua tragedie…

A murit cantareața transgender Naomi. Vestea tragica venita in miez de noapte

08:20, 20.04.2024 - Cantareața transgender Naomi a murit la varsta de 47 de ani. Ea se afla internata intr-un spital din Germania. Vestea trista a fost data de de o persoana apropiata acesteia. A murit cantareața transgender Naomi Viner seara, 19 aprilie 2024, Naomi s-a stins din viața! Solista transgender care a participat…

Acces Direct. Florica iși acuza nepoata ca a lasat-o fara moștenire! Ce s-a intamplat cu femeia, dupa ce soțul ei a murit: „Cand s-a facut succesiunea...” / VIDEO

17:05, 08.04.2024 - Soția și fiica au fost șterse de la moștenire? Vestea ca au pierdut tot a venit ca un șoc pentru ele! Florica iși acuza nepoata ca a lasat-o fara moștenire! Iata ce s-a intamplat cu femeia, dupa ce soțul ei a murit!

A murit cunoscutul analist economic Ilie Serbanescu

09:35, 08.04.2024 - S-a stins din viața cunoscutul economist Ilie Serbanescu, fost ministru al reformei in guvernul Victor Ciorbea. Ilie Șerbanescu avea 81 de ani. Vestea trista ca analistul economic a incetat din viața a fost aflata luni dimineața, 8 aprilie. „Cu Sfanta Impartașanie, pe care a primit-o chiar ieri, Ilie…

Verișorul Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, a murit la o zi de la inmormantarea ei! Apropiații sunt sfașiați de durere: ”Nu pot sa cred”

23:20, 29.03.2024 - Inca o lovitura pentru familia Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir! Verișorul ei, Eduard, a murit la doar o zi dupa ce a fost condusa pe ultimul drum. Tanarul de 17 ani s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar moartea lui a provocat și mai multa suferința in sufletele tuturor.

Doliu in lumea teatrului romanesc! A murit un cunoscut regizor, in urma cu puțin timp / FOTO

08:35, 27.03.2024 - Sunt momente triste pentru teatrul romanesc. Un cunoscut regizor s-a stins din viața, in urma cu cateva momente, la varsta de 37 de ani, dupa o lunga lupta cu o boala necruțatoare. Iata despre cine este vorba!

Cum a reacționat Roxana, cand a aflat ca Mile Povan a murit. Iubita lui este devastata de durere: ”Aș da orice sa nu...”

13:10, 07.03.2024 - Vestea morții lui Mile Povan a fost un șoc pentru familia lui și, mai ales, pentru iubita artistului. Roxana a transmis un mesaj dureros, prin care a exprimat cat de tare a suferit in momentul in care a aflat ca Mile Povan s-a stins din viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?