Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liceenii constănţeni au cucerit din nou NASA. Premieră mondială a românilor: un elev de clasa a XII-a a fost mentor şi coordonator pentru colegii mai mici

Publicat:

„Anul acesta am fost coordonatorul unei echipe de clasa a zecea, Kesarion Space Settlement, care a obtinut premiul al treilea. A fost o responsabilitate imensa sa le monitorizez si sa le coordonez activitatea, dar m-am bucurat ca am putut sa imi impartasesc cunostintele. Am fost mentor si coordonator, adica exact ce fac ceilalti domni profesori. Cunoscandu-ma de mult timp cu membrii echipajului si stiindu-le potentialul, am decis sa colaboram si sunt foarte fericit pentru reusita lor. Deja am hotarat impreuna cu echipa Kesarion sa colaboram si la anul, chiar daca voi fi probabil peste hotare!“,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Biden pune pe seama „xenofobiei” dificultatile economice ale Japoniei, Indiei, Chinei si Rusiei. Casa Alba se straduieste sa minimizeze impactul acestor declaratii neinspirate ale presedintelui

11:55, 03.05.2024 - India este, de asemenea, un partener-cheie al SUA, in ciuda preocuparilor SUA cu privire la drepturile omului si libertatile religioase din aceasta tara. Casa Alba a minimalizat comentariile, afirmand ca presedintele „apreciaza” prietenia cu India si Japonia si nu a vrut sa jigneasca niciuna dintre…

Statele G7 au hotarat: Adio, centrale pe carbune! Pana in 2040 nu trebuie sa mai fie funcționala niciuna

21:15, 29.04.2024 - Ministrii Energiei din tarile bogate din Grupul celor Sapte (G7) au ajuns luni la un acord pentru a-si inchide centralele pe carbune din tarile lor pana in 2035 cel tarziu, intr-un pas semnificativ catre tranzitia de la combustibilii fosili catre alte forme de energie, transmite Reuters.”Avem un acord…

Ministrii Energiei din G7 au convenit inchiderea centralelor pe carbune din tarile lor pana in 2035

19:55, 29.04.2024 - ”Avem un acord pentru a inceta utilizarea carbunelui in prima jumatate a anului 2030… este un acord istoric”, a declarat ministrul britanic pentru Securitate Energetica si Net Zero, Andrew Bowie, conform unui videoclip postat pe X. Surse diplomatice italiene au declarat ca reuniunea s-a incheiat un…

Tupeu de „gringo”: un petrolist miliardar din Texas bate palma cu gigantul petrolier al unei țari sancționate de SUA

18:55, 25.04.2024 - O companie inființata de un petrolist miliardar din Texas  tocmai a anunțat  un acord cu compania petroliera de stat din Venezuela pentru reabilitarea a cinci campuri de exploatare. LNG Energy Group este o companie listata la bursa in Canada care produce gaze naturale in Columbia. A fost creata anul…

Mana cereasca pentru SUA: a fost descoperit un uriaș zacamant de litiu

13:00, 11.04.2024 - O recenta descoperire geologica a risipit ingrijorarile americanilor privind dependența industriei lor de importul de litiu . Caldera McDermitt din Statele Unite ar conține cel mai mare zacamant de litiu din lume. Se estimeaza ca situl adaposteste zeci de milioane de tone de metal alcalin prețios. Acest…

Doar 7 țari din lume au aerul curat, potrivit OMS. Care sunt locurile unde oamenii respira cel mai sanatos

17:05, 22.03.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații a dezvaluit ca doar 7 dintre cele 134 de țari analizate se aflau sub limita organizației legata de particulele emise de mașini și procesele industriale. In același timp, calitatea aerului din unele țari s-a inrautațit semnificativ. Cele mai multe țari nu indeplinesc…

BRICS, MINT, CIVET. De ce investitorii ar trebui sa acorde o a doua șansa piețelor emergente

15:01, 22.02.2024 - Piețele emergente ar fi trebuit sa fie investiția mileniului, dar nu a fost așa. Sectorul a explodat intr-o serie de acronime, cele mai cunoscute fiind Brics (inițial Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud), dar și MINT (Mexic, Indonezia, Nigeria, Turcia), CIVET (Columbia, Indonezia, Vietnam,…

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „Nu mai cascați gura la scandalurile politice din Romania. Fiți un pic atenți la criza din Marea Roșie”

09:30, 17.02.2024 - Criza generata de conflictul din Marea Roșie afecteaza toate rutele navale care aduc spre Europa materii prime, materiale și produse finite din „fabricile lumii” – China, India, Taiwan, Coreea de Sud, Indonezia, Tailanda, Filipine și alte țari asiatice – și, intr-o mai mica masura, petrol și combustibili…


Ce parere ai despre aceasta stire?