Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lăcomia statului scufundă „Titanicul românesc” al economiei. Avertismentul unui analist despre situația românilor în 2023

Publicat:

Analistul economic avertizeaza, intr-un interviu pentru „Adevarul”, ca Romania a intrat in stagflație, dar nu exclude o recesiune mascata chiar de inflație. Creșterea taxelor reprezinta cea mai mare greșeala, atenționeaza expertul, care spune ca ne gasim „in cel mai prost scenariu”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Titi Aur: Suntem in situația in care orice model de legislație rutiera ar fi mai bun decat cel romanesc

11:40, 12.06.2024 - Despre traficul rutier, numarul mare de accidente mortale din Romania, despre cauze și soluții – un interviu cu fostul mare campion roman de raliu, Titi Aur. Conform expertului in conducere defensiva, 95% din accidente sunt provocate de factorul uman, nu de starea drumurilor ori a vehiculelor. Educația…

USR: PNL tocmai ce a mai marit o taxa, cu 40%. Tariful de servicii de sistem al Transelectrica, platit de toti consumatorii

17:55, 05.06.2024 -  Marirea de tarif, de 40%, a fost decisa de Agentia Nationala pentru Reglementare in Energie (ANRE), agentie condusa de un om numit de PNL: George Sergiu Nicolescu. Ordinul ANRE a fost publicat in Monitorul Oficial in 30 mai 2024, dar nu a fost comunicat public de catre Agentie. Politizarea agentiilor…

Cum poate Romania sa obțina fonduri uriașe fara a majora taxele? Un expert explica: 'Ne-am permite tot ce avem nevoie'

04:26, 30.05.2024 - Romania nu reușește sa controleze cheltuielile, iar deficitul bugetar continua sa creasca alarmant de la o luna la alta. Intr-un interviu pentru „Adevarul”, analistul economic Adrian Negrescu explica soluțiile pentru rezolvarea acestei probleme, fara a recurge la majorarea taxelor și impozitelor.

De unde poate obține Romania un munte de bani in loc sa creasca taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”

16:25, 29.05.2024 - Romania nu reușește sa-și țina in frau cheltuielile, iar deficitul crește de la o luna la alta spre cote amețitoare. Analistul economic Adrian Negrescu explica, intr-un interviu pentru „Adevarul”, cum ar putea fi rezolvata problema, fara sa mai fie nevoie de taxe și impozite mai mari.

Avertismentul BERD pentru Romania: Atenție la creșterea salariilor, pensiilor și a deficitului fiscal

09:10, 15.05.2024 - BERD nu si-a modificat estimarile privind evolutia economiei romanesti in 2024 si avertizeaza ca principala vulnerabilitate ramane pozitia fiscala, potrivit unui raport publicat miercuri.

De ce suntem penultimii in UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”

23:50, 18.04.2024 - Romania este pentru a treia luna consecutiv țara cu cea mai mare inflație, conform statisticilor Eurostat, iar ca și cum nu ar fi de ajuns, doar bulgarii caștiga mai puțin. Analistul economic Adrian Negrescu explica, pentru „Adevarul”, cum s-a ajuns aici și de ce statul nu are soluții.

Paradoxul economiei romanești. Avertismentul unui specialist: „Avem deficit excesiv, dar și cheltuieli subdimensionate“

00:11, 18.03.2024 - Romania este in procedura de deficit excesiv, iar situația s-ar putea complica in acest an, mergand pana la suspendarea fondurilor europene. Cunoscut pentru acuratețea predicțiilor sale, economistul Ciprian Dascalu susține ca, pe de alta parte, Romania ar trebui sa creasca unele cheltuieli.


Ce parere ai despre aceasta stire?