Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jurnal de Nord, Canada, zilele 0 și 1: „Churchill, capitala mondială a urșilor polari. Cred că sunt în rai”

Publicat:

Rareș Beșliu, un fotograf indragostit de natura și de viața animalelor, demareaza proiectul fotografic La NORD de cuvinte, o paralela intre regiunile arctice și impactul schimbarilor climatice simțit in Romania.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jurnal de Nord, Canada, ziua 4: „Cel mai frumos moment: o mama-urs cu doi puiuți atat de jegoși, incat ai fi zis ca-s bruni, nu polari“

12:00, 20.04.2024 - Rareș Beșliu, un fotograf indragostit de natura și de viața animalelor, demareaza proiectul fotografic La NORD de cuvinte, o paralela intre regiunile arctice și impactul schimbarilor climatice simțit in Romania.

Jurnal de Nord, Canada, ziua 3: inconjurat de 13 urși polari, o vulpe și o veverița

09:55, 17.04.2024 - Rareș Beșliu, un fotograf indragostit de natura și de viața animalelor, demareaza proiectul fotografic La NORD de cuvinte, o paralela intre regiunile arctice și impactul schimbarilor climatice simțit in Romania.

Jurnal de Nord, Canada, ziua 2: „Ursul dansator valseaza pe o melodie doar de el știuta“

14:25, 24.03.2024 - Rareș Beșliu, un fotograf indragostit de natura și de viața animalelor, demareaza proiectul fotografic La NORD de cuvinte, o paralela intre regiunile arctice și impactul schimbarilor climatice simțit in Romania.

Merge cu o mașina de 300 de mii de euro catre vila de 500 de mii de euro! Acolo, o așteapta bona, in timp ce soțul o rasfața cu cafea la pachet! Ce fata de politician face legea “pe capitala” / PAPARAZZI

22:55, 20.03.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, sunt mereu cu ochii pe vedetele din Romania. De data aceasta au surpinsa pe fiica unui fost primar al Capitalei și se poate observa ce viața de lux are. Deține un bolid de sute de mii de euro și locuiește intr-o casa de jumatate de milion…

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciuca au dat raspunsul fierbinte: Cand se decide un candidat comun la prezidențiale

13:05, 20.03.2024 - Premierul Romaniei, Marcel Ciolacu și liderul PNL, Nicolae Ciuca, au anunțat cand vor decide daca actuala coaliție va avea candidat comun la alegerile prezidențiale. Raspunsul nu poate fi dat acum"Am venit cu un proiect pentru București, pentru Europa. Avem o coaliție de guvernare coerenta și daca…

Jurnal de Nord, Groenlanda, ziua 9: Nuuk, locul cu cele mai bine pastrate mumii din lume

13:50, 16.03.2024 - Rareș Beșliu, un fotograf indragostit de natura și de viața animalelor, demareaza proiectul fotografic La NORD de cuvinte, o paralela intre regiunile arctice și impactul schimbarilor climatice simțit in Romania.

Jurnal de Nord, Groenlanda, ziua 8: „Este un rai, cel mai spectaculos loc pe care l-am vazut vreodata“

16:00, 17.02.2024 - Rareș Beșliu, un fotograf indragostit de natura și de viața animalelor, demareaza proiectul fotografic La NORD de cuvinte, o paralela intre regiunile arctice și impactul schimbarilor climatice simțit in Romania. El a plecat intr-o serie de expediții in cele mai friguroase zone ale Planetei.

Jurnal de Nord, Groenlanda. Zilele 6 și 7: Vulpea maro și „eschimoșii, oamenii senini și zambitori“

23:50, 12.02.2024 - Rareș Beșliu, un fotograf indragostit de natura și de viața animalelor, demareaza proiectul fotografic La NORD de cuvinte, o paralela intre regiunile arctice și impactul schimbarilor climatice simțit in Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?