Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jurnal de Nord, Groenlanda, ziua 9: Nuuk, locul cu cele mai bine păstrate mumii din lume

Publicat:

Rareș Beșliu, un fotograf indragostit de natura și de viața animalelor, demareaza proiectul fotografic La NORD de cuvinte, o paralela intre regiunile arctice și impactul schimbarilor climatice simțit in Romania.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Survivor All Stars”, 23 aprilie. 10 concurenți au ramas in joc: „Vine momentul cand o sa disparem unul cate unul”

15:50, 23.04.2024 - 10 concurenți incep noile provocari saptamanale, la „Survivor All Stars”. Toți fac parte dintr-un singur trib acum, „Los Bandidos“.Doua triburi care nu mai exista. O echipa puternica care s-a format și care a descoperit ce inseamna aceasta noua etapa a competiției. Concurenți care traiesc pentru puterea…

Jurnal de Nord, Canada, ziua 4: „Cel mai frumos moment: o mama-urs cu doi puiuți atat de jegoși, incat ai fi zis ca-s bruni, nu polari“

12:00, 20.04.2024 - Rareș Beșliu, un fotograf indragostit de natura și de viața animalelor, demareaza proiectul fotografic La NORD de cuvinte, o paralela intre regiunile arctice și impactul schimbarilor climatice simțit in Romania.

Jurnal de Nord, Canada, ziua 3: inconjurat de 13 urși polari, o vulpe și o veverița

09:55, 17.04.2024 - Rareș Beșliu, un fotograf indragostit de natura și de viața animalelor, demareaza proiectul fotografic La NORD de cuvinte, o paralela intre regiunile arctice și impactul schimbarilor climatice simțit in Romania.

Jurnal de Nord, Canada, ziua 2: „Ursul dansator valseaza pe o melodie doar de el știuta“

14:25, 24.03.2024 - Rareș Beșliu, un fotograf indragostit de natura și de viața animalelor, demareaza proiectul fotografic La NORD de cuvinte, o paralela intre regiunile arctice și impactul schimbarilor climatice simțit in Romania.

Jurnal de Nord, Canada, zilele 0 și 1: „Churchill, capitala mondiala a urșilor polari. Cred ca sunt in rai”

19:40, 19.03.2024 - Rareș Beșliu, un fotograf indragostit de natura și de viața animalelor, demareaza proiectul fotografic La NORD de cuvinte, o paralela intre regiunile arctice și impactul schimbarilor climatice simțit in Romania.

Mesajul ambasadoarea SUA in Romania de la Suceava: „Bucovina este un taram al comorilor culturale și al tradițiilor de mult pastrate și are atat de multe valori din care toți putem invața” (FOTO)

18:21, 13.03.2024 - Ambasadoarea SUA in Romania, Excelența Sa Kathleen Kavalec, a declarat, miercuri, la Suceava, ca Bucovina este un taram al comorilor culturale și al tradițiilor de mult pastrate și „are atat de multe valori din care toți putem invața”. Excelența Sa Kathleen Kavalec a fost prezenta astazi dupa amiaza…

Jurnal de Nord, Groenlanda, ziua 8: „Este un rai, cel mai spectaculos loc pe care l-am vazut vreodata“

16:00, 17.02.2024 - Rareș Beșliu, un fotograf indragostit de natura și de viața animalelor, demareaza proiectul fotografic La NORD de cuvinte, o paralela intre regiunile arctice și impactul schimbarilor climatice simțit in Romania. El a plecat intr-o serie de expediții in cele mai friguroase zone ale Planetei.

Jurnal de Nord, Groenlanda. Zilele 6 și 7: Vulpea maro și „eschimoșii, oamenii senini și zambitori“

23:50, 12.02.2024 - Rareș Beșliu, un fotograf indragostit de natura și de viața animalelor, demareaza proiectul fotografic La NORD de cuvinte, o paralela intre regiunile arctice și impactul schimbarilor climatice simțit in Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?