Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jurnal de Nord, Groenlanda. Zilele 6 și 7: Vulpea maro și „eschimoșii, oamenii senini și zâmbitori“

Publicat:

Rareș Beșliu, un fotograf indragostit de natura și de viața animalelor, demareaza proiectul fotografic La NORD de cuvinte, o paralela intre regiunile arctice și impactul schimbarilor climatice simțit in Romania.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jurnal de Nord, Canada, ziua 4: „Cel mai frumos moment: o mama-urs cu doi puiuți atat de jegoși, incat ai fi zis ca-s bruni, nu polari“

12:00, 20.04.2024 - Rareș Beșliu, un fotograf indragostit de natura și de viața animalelor, demareaza proiectul fotografic La NORD de cuvinte, o paralela intre regiunile arctice și impactul schimbarilor climatice simțit in Romania.

Jurnal de Nord, Canada, ziua 3: inconjurat de 13 urși polari, o vulpe și o veverița

09:55, 17.04.2024 - Rareș Beșliu, un fotograf indragostit de natura și de viața animalelor, demareaza proiectul fotografic La NORD de cuvinte, o paralela intre regiunile arctice și impactul schimbarilor climatice simțit in Romania.

Jurnal de Nord, Canada, ziua 2: „Ursul dansator valseaza pe o melodie doar de el știuta“

14:25, 24.03.2024 - Rareș Beșliu, un fotograf indragostit de natura și de viața animalelor, demareaza proiectul fotografic La NORD de cuvinte, o paralela intre regiunile arctice și impactul schimbarilor climatice simțit in Romania.

Jurnal de Nord, Canada, zilele 0 și 1: „Churchill, capitala mondiala a urșilor polari. Cred ca sunt in rai”

19:40, 19.03.2024 - Rareș Beșliu, un fotograf indragostit de natura și de viața animalelor, demareaza proiectul fotografic La NORD de cuvinte, o paralela intre regiunile arctice și impactul schimbarilor climatice simțit in Romania.

DIANA ILUȚ, noul prim-vicepreședinte al Uniunii Naționale a Patronatului Roman

17:55, 16.03.2024 - Zilele trecute, in orașul Alba-Iulia, s-au adunat cei mai reprezentativi oameni ai mediului antreprenorial romanesc pentru a vota noua conducere a Uniunii Naționale a Patronatului Roman. UNPR este o uniune de federații patronale, cu patrimoniu propriu și personalitate juridica. Este cea mai activa și…

Jurnal de Nord, Groenlanda, ziua 9: Nuuk, locul cu cele mai bine pastrate mumii din lume

13:50, 16.03.2024 - Rareș Beșliu, un fotograf indragostit de natura și de viața animalelor, demareaza proiectul fotografic La NORD de cuvinte, o paralela intre regiunile arctice și impactul schimbarilor climatice simțit in Romania.

De cand se raceste din nou. ANM, anunt de ultima ora despre cum va fi vremea in zilele urmatoare

20:20, 03.03.2024 - Se strica vremea in toata țara. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru urmatoarea perioada și au dezvaluit de cand se racește vremea in Romania. ANM a explicat cum cum va fi vremea in zilele care vin. Se schimba vremea in toata țara Intr-o primavara neobișnuit de calda, temperatura in Romania a…

Jurnal de Nord, Groenlanda, ziua 8: „Este un rai, cel mai spectaculos loc pe care l-am vazut vreodata“

16:00, 17.02.2024 - Rareș Beșliu, un fotograf indragostit de natura și de viața animalelor, demareaza proiectul fotografic La NORD de cuvinte, o paralela intre regiunile arctice și impactul schimbarilor climatice simțit in Romania. El a plecat intr-o serie de expediții in cele mai friguroase zone ale Planetei.


Ce parere ai despre aceasta stire?