Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jojo: Nu-mi lipsește nimic. Sunt cea mai fericită femeie din univers

Publicat:

, actrița din ” de Comedie”, de la Pro TV, se declara o femeie implinita.

Jojo, așa cum este cunoscuta de fanii ei, marturisește ca aducerea pe lume a fiul sau, revenirea pe platourile de filmarea la scurt tiomp de la naștere și uniunea cu soțul ei au transformat-o in "cea mai fericita femeie din univers".

"Nu-mi lipsește nimic. Absolut nimic. Sunt cea mai fericita femeie din univers", a declarat frumoasa actrița pentru .

E sigura ca fiul ei va fi bun prieten cu cel al Monicai Anghel

Buna prietena…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce mai face 1Q Sapro! Autorul succesului ”Romania trezește-te” traiește acum din…

15:36, 10.06.2024 - 1-Q Sapro, cunoscut pentru piesele sale cu mesaje puternice de protest precum „ Romania, trezește-te! „, a gasit o noua cale de a se exprima și de a comunica cu publicul sau. Chiar daca nu mai canta, artistul continua sa-și foloseasca talentul prin intermediul picturii, o pasiune a sa mai veche. O noua…

Femeie cautata de polițiști dupa ce a disparut de acasa, din Timișoara. Lipsește de o saptamana

10:50, 21.05.2024 - Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale fac verificari pentru a da de o femeie, in varsta de 65 de ani, disparuta din Timișoara. Aceasta a plecat de acasa acum aproape o saptamana.

AUTOCUNOAȘTERE Tehnici de dezvoltare personala ușor de pus in practica

10:05, 19.05.2024 - Cu toții ne dorim o viața implinita, ne dorim sa simțim ca suntem fericiți, ca nu ne lipsește nimic, insa nu avem o definiție a fericirii, nu știm ce anume ne lipsește cu adevarat. The post AUTOCUNOAȘTERE Tehnici de dezvoltare personala ușor de pus in practica first appeared on Informatia Zilei .

Prodanca. Punct și de la capat. Cum iși alinta Anamaria Prodan iubitul: „Este o minune lasata de la Dumnezeu”. Impresara se declara o femeie fericita

00:00, 21.04.2024 - Anamaria Prodan se declara o femeie implinita de cand formeaza un cuplu cu Ronald Gavril. Impresara spune ca sportivul a adus lumina atat in viața ei, cat și a copiilor, care l-au apreciat inca de cand l-au cunoscut.

Burduja: Ne lipsește o noua generație de lideri in toate domeniile, conectați la pulsul lumii

10:45, 25.03.2024 - Presedintele PNL Bucuresti, Sebastian Burduja, coordonator politic al campaniei electorale PSD-PNL din Capitala, susține ca Romania are nevoie de "o noua generație de lideri in toate domeniile, conectați la pulsul lumii, gata sa gandeasca și acționeze".


Ce parere ai despre aceasta stire?