Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iranul ameninţă Israelul cu distrugerea în cazul în care este atacat de SUA

Publicat:

a dezvaluit ca a anulat in ultimul moment atacuri aeriene progranate vizand instalatii in Iran, dupa ce apararea aeriana iraniana a distrus un avion american fara pilot (drona) de spionaj, de tip QR-4 care se afla, firma Teheranul, in sptatiul aerian iranian. " ne ataca, Israelul va mai avea de trait doar o jumatate de ora", a declarat presedintele din cadrul Parlamentul iranian&nbs (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul a atacat in aceasta dimineața Iranul, afirma surse americane multiple citate de presa internaționala

12:11, 19.04.2024 - UPDATE – Israelul a atacat in aceasta dimineața Iranul, afirma surse americane multiple citate de presa internaționala. Ar fi fost vizata o ținta din provincia Isfahan, unde se afla mai multe obiective care țin de programul nuclear iranian, inclusiv uzina subterana de imbogațire a uraniului de la Natans.…

Nebunia s-a declanșat pe burse, dupa ce Israelul a atacat Iranul: Prețul petrolului a luat-o razna

09:55, 19.04.2024 - Actiunile si obligatiunile asiatice au scazut vineri, in timp ce monedele de refugiu, aurul si titeiul au crescut, dupa stirile ca Israelul a atacat Iranul, intensificand ingrijorarile cu privire la un conflict regional mai amplu care ar putea pune in pericol aprovizionarea cu petrol, transmite Reuters.

Israelul a atacat Iranul, confirma oficiali ai SUA/ Teheranul a activat sistemele de aparare antiaeriana

07:55, 19.04.2024 - O racheta israeliana a lovit Iranul, au declarat doi oficiali americani pentru CBS News, partenerul american al BBC. Teheranul a activat sistemele de aparare antiaeriana ale țarii, iar o explozie a fost auzita in apropiere de orașul Isfashan, centrul programului nuclear iranian, transmite G4Media.ro.…

Iranul amenința Israelul in cadrul Consiliului de Securitate ONU: Va face Israelul sa regrete orice atac

22:55, 18.04.2024 - Ministrul iranian de Externe a promis joi in fata Consiliului de Securitate al ONU ca Teheranul va face Israelul sa "regrete" orice atac impotriva tarii sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Israel publica primele imagini cu una din rachetele balistice cu care a fost atacat de catre Iran

19:55, 16.04.2024 - Israelul a publicat primele imagini cu racheta balistica cu care Iranul a atacat țara. Purtatorul de cuvant al armatei israeliene, Daniel Hagari, a declarat faptul ca lansarea a 110 rachete balistice spre Israel nu va ramane nepedepsita.

Iranul ataca Israelul. Arsenalul de rachete și drone de care dispune Teheranul

12:35, 14.04.2024 - Iranul a dezvoltat o serie de rachete balistice și drone intr-un program care a ingrijorat mult timp Occidentul. Rachetele reprezinta o parte importanta a arsenalului de care dispune Teheranul și pe care le-a folosit pentru a lovit sambata noaptea Israelul.

Iordania și Irakul iși redeschid spațiul aerian, dupa ce Iranul a atacat Israelul

10:35, 14.04.2024 - Iordania și Irakul și-au redeschis spațiul aerian, duminica, dupa ce l-au inchis in timpul nopții trecute, scrie Sky News.Televiziunea de stat din Iordania a declarat ca țara a reluat operațiunile de trafic aerian, citand autoritațile aviatice, scrie mediafax.ro.

Razboi in Gaza, ziua 185. Israelul amenința ca va lovi instalațiile nucleare iraniene daca este atacat de Iran

11:45, 09.04.2024 - Israelul este pregatit sa loveasca instalațiile nucleare iraniene daca este atacat. Informația este prezentata pe surse de un oficial occidental din domeniul securitații. Tensiunile intre Iran și Israel au crescut foarte mult dupa ce consulatul iranian de la Damasc a fost lovit de o racheta. Israelul…


Ce parere ai despre aceasta stire?