Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încetinitorul de particule – Jürgen Klopp în hype, Călin Bibart în hop și transilvanismul lui Ghiță la CFR

Publicat:
Încetinitorul de particule – Jürgen Klopp în hype, Călin Bibart în hop și transilvanismul lui Ghiță la CFR

Fiind marți, chiar și fara Bibarț, și-a luat deja ramas bun de la fani și de la Liverpool. A stat omul acolo o... The post Incetinitorul de particule in hype, in hop și transilvanismul lui Ghița la CFR appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incetinitorul de particule – Șoșoaca la Bruscles, Ghița pe Gaina, Trump peste tot. Dar Bibi unde este?

08:55, 23.07.2024 - Stați liniștiți: doar se odihnește un pic. A tras tare in ultimele saptamani, a fost aproape peste tot unde nu era cazul sa mearga, iar... The post Incetinitorul de particule – Șoșoaca la Bruscles, Ghița pe Gaina, Trump peste tot. Dar Bibi unde este? appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Incetinitorul de particule – Cum e sa mergi cu Bibi la o bere cu ursul din padure langa tine?

07:50, 16.07.2024 - Va cer iertare de la inceput pentru posibilele inexactitați și aproximari din textul care urmeaza, dar e caldura mare, monșeri ai mei, sfarșitul e departe,... The post Incetinitorul de particule – Cum e sa mergi cu Bibi la o bere cu ursul din padure langa tine? appeared first on Special Arad · ultimele…

Incetinitorul de particule – Cum deosebim cainii de lupi in Aradul lovit de canicula? La Apus?

08:35, 09.07.2024 - V-am mai spus-o, ma repet: aradeanul se simte bine in piaț, pa ștrand și pe drumuri. De preferința alaturi de cainele sau preferat. Se știe,... The post Incetinitorul de particule – Cum deosebim cainii de lupi in Aradul lovit de canicula? La Apus? appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Incetinitorul de particule – Fotbal pe paine sau in loc de…

08:31, 25.06.2024 - V-o spun pe aia dreapta, nu ma apucam eu acum sa combat despre fotbal daca s-ar mai intampla și altceva pe aici. Și nu numai... The post Incetinitorul de particule – Fotbal pe paine sau in loc de… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – Cați kilometri au mai ramas pana la capatul lumii?

08:51, 28.05.2024 - Nu de alta, dar dupa filmul romanesc premiat saptamana trecuta la Cannes nu prea multe, poate doar trei. Filmul despre care este vorba a luat... The post Incetinitorul de particule – Cați kilometri au mai ramas pana la capatul lumii? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – UTA și campanela, pardon, campania in festivaluri

08:50, 14.05.2024 - Și cand crezi ca nu se mai intampla nimic demn de bagat in seama, vine uite așa o saptamana in care se intampla numai lucruri... The post Incetinitorul de particule – UTA și campanela, pardon, campania in festivaluri appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – Paștem fericiți in continuare sau mai vedem noi?

09:00, 07.05.2024 - Avand in vedere multele zile sarbatorești din ultima vreme, vin și eu, ca tot prostu, cu una mai lejera așa, una pentru cei care nu... The post Incetinitorul de particule – Paștem fericiți in continuare sau mai vedem noi? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – Vine, vine erect orala…

08:55, 30.04.2024 - Se așterne-n toata țara, iepurașii pe hartii, hai sa le prindem, copii…. Bine, la noi, aici, in Aradul ros de vise, iepurașii se aduna mai... The post Incetinitorul de particule – Vine, vine erect orala… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?