Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu puternic într-o comună din Vrancea: O gospodărie s-a făcut scrum în urma unui scurtcircuit

Publicat:

O femeie de 64 de ani din Negrilesti a ajuns la spital, luni, dupa ce casa i-a luat foc din cauza unui scurtcircuit, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vrancea.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE RECENTE Incendiu puternic

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu urmat de explozia unor butelii la o anexa de gospodarie

20:55, 07.06.2024 - Un incendiu izbucnit, vineri, la un depozit de furaje dintr-o gospodarie din localitatea Roata de Jos a fost urmat de explozia a doua butelii, interventia pompierilor stopand extinderea flacarilor la o casa din incinta si una a vecinilor, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Giurgiu.

VIDEO Cinci locuinte si sapte anexe gospodaresti, afectate de un incendiu puternic

21:50, 21.05.2024 - Cinci locuinte si sapte anexe gospodaresti din municipiul Braila au fost afectate marti, de un incendiu puternic, provocat de un foc lasat nesupravegheat in curtea unei case, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Braila.

INCENDIU Incendiu la o șura dintr-o gospodarie din localitatea Santau

11:00, 14.05.2024 - In aceasta dimineața, in jurul orei 05:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgența “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat sa intervina pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o șura dintr-o gospodarie din localitatea Santau. The post INCENDIU Incendiu la o șura dintr-o gospodarie din localitatea…

Vrancea: Aproximativ 10% din unitatile de turism si agrement functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu

19:50, 18.04.2024 - Aproximativ 10% din unitatile de turism si agrement din judetul Vrancea functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu, potrivit reprezentantilor Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vrancea. ‘In evidenta ISU Vrancea exista 124 de unitatile de turism si agrement, dintre care 15 inregistrate…

Incendiu puternic in Sectorul 1 al Capitalei: Pompierii intervin cu 16 autospeciale FOTO-VIDEO

20:40, 07.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la un spațiu de depozitare, situat pe strada Jimbolia din Sectorul 1 al Bucureștiului. Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) București-Ilfov, flacarile se manifesta violent, generand degajari masive de fum.

Incendiu puternic la o terasa de pe plaja din Corbu, langa campingul de rulote. ISU: Se lucreaza pentru lichidare. Au fost extrase doua butelii

09:15, 06.04.2024 - Un puternic incendiu a izbucnit, sambata dimineata, dupa ora 4,00, la o terasa de pe plaja din localitatea Corbu, flacarile extinzandu-se pe o suprafata de aproximativ 1.000 de metri patrati, langa campingul de rulote, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea", conform Agerpres.

INCENDIU IN COMUNA SANISLAU O casa din Marna Noua a luat foc de la un chibrit

22:30, 03.04.2024 - Miercuri, 3 aprilie, in jurul orei 17:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgența SOMEȘ al județului Satu Mare a fost solicitat sa intervina pentru lichidarea unui incendiu, The post INCENDIU IN COMUNA SANISLAU O casa din Marna Noua a luat foc de la un chibrit first appeared on Informatia Zilei .

Vrancea: Peste 13.000 de abonati din judet, fara curent electric din cauza vantului puternic

15:40, 02.04.2024 - Peste 13.000 de abonati din 43 de localitati din judetul Vrancea au ramas fara curent electric, marti, din cauza vantului puternic, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU). ‘Ca urmare a manifestarii fenomenelor meteorologice prognozate, la nivelul judetului Vrancea sunt 43 localitati…


Ce parere ai despre aceasta stire?