Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imunitatea dobândită după vaccinarea cu Pfizer și Moderna ar putea dura ani de zile

Publicat:

Un studiu facut in arata ca vaccinurile Pfizer și Moderna ar putea proteja ani de zile impotriva noului coronavirus. In cazul persoanelor care au trecut prin boala inainte de vaccinare, imunitatea ar putea dura intreaga viața. Cei care au fost imunizați cu unul dintre cele doua vaccinuri pe baza de ARN mesager ar putea sa nu mai aiba nevoie de noi rapeluri, cata vreme virusul nu evolueaza foarte mult. In cazul persoanelor care au trecut prin boala inainte de vaccinare, imunitatea ar putea dura intreaga viața, scrie  . „Este un semn bun pentru cat de durabila este imunitatea

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai mare parte a ajutorului SUA pentru Ucraina va ajunge „in cateva luni”: „Lotul principal de arme, dupa mijlocul verii, daca nu chiar mai tarziu”

07:30, 04.05.2024 - Statele Unite au oferit deja Ucrainei mici loturi din primul ajutor militar din pachetul de 61 de miliarde de euro, care a fost anunțat dupa deblocarea finanțarii in Congres, insa lotul principal de arme din pachetele mari de ajutor va ajunge la Kiev „in cateva luni”, precizeaza surse militare de rang…

Un gigant farmaceutic a dat in judecata Pfizer-BioNTech pentru tehnologia vaccinurilor anti-COVID-19

19:31, 25.04.2024 - Reprezentantii grupului britanic au declarat in documentele depuse in instanta ca vaccinurile Comirnaty, dezvoltate de Pfizer si BioNTech, incalca drepturile de brevet ale companiei GSK in ceea ce priveste inovatiile in materie de vaccinuri cu ARN mesager dezvoltate "cu mai mult de un deceniu inainte"…

Semnal de alarma: practicarea jocurilor video timp de cel putin trei ore pe zi, asociata cu probleme fizice (studiu)

11:11, 15.03.2024 - Un studiu recent condus de oameni de stiinta din Australia a constatat ca jocurile video, practicate timp de cel putin trei ore pe zi, pot provoca probleme fizice, inclusiv oboseala ochilor, dureri de maini sau de incheieturi si dureri de spate sau de gat, transmite vineri agentia Xinhua, relateaza…

Medicament contra colitei ulcerative, aprobat de Comisia Europeana

23:15, 20.02.2024 - Comisia Europeana a aprobat un medicament al companiei Pfizer destinat tratamentului pacienților diagnosticați cu colita ulcerativa. Este vorba despre medicamentul Velsipity,  susținut inca din decembrie de experții Agenției Europene a Medicamentului. Noua molecula poate fi folosita in cazul pacienților…

Imunitatea ramane mulți ani slabita, chiar dupa renunțarea la fumat

23:55, 15.02.2024 - Imunitatea fumatorului persista sa fie ”prabușita” mulți ani dupa ce acesta a renunțat la acest viciu, avertizeaza un studiu publicat recent in revista Nature. Concluzia acestui studiu aprofundeaza ințelegerea efectelor nocive ale fumatului asupra sanatații. Potrivit Organizației Mondiale a Sanatații…

Studiu: Proteinele pot prezice cu zece ani mai devreme cine va avea dementa

11:45, 13.02.2024 - Un studiu asupra unor probe de sange congelate a scos la iveala o sumedenie de proteine care ar putea prezice mai multe forme de dementa cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata, au anuntat luni cercetatori din Marea Britanie si China. Studiul, publicat in revista Nature Aging, face…

Proteinele din sange ar putea prezice mai multe forme de dementa, cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata

11:31, 13.02.2024 - Un studiu asupra unor probe de sange congelate a scos la iveala o sumedenie de proteine care ar putea prezice mai multe forme de dementa cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata, au anuntat luni cercetatori din Marea Britanie si China, relateaza Reuters. Studiul, publicat…

Descoperire fantastica a cercetatorilor: cum pot prezice cine va avea demența cu 10 ani inainte de declanșarea bolii

08:10, 13.02.2024 -  Studiul, publicat in revista Nature Aging, face parte din cercetarile in curs de desfasurare ale mai multor echipe pentru a identifica pacientii cu risc de dementa cu ajutorul unui simplu test de sange, un progres despre care multi oameni de stiinta cred ca va accelera dezvoltarea de noi tratamente.In…


Ce parere ai despre aceasta stire?