Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop vineri, 29 martie. Zodia care are parte de provocări la sfârșitul săptămânii

Publicat:

Pentru vineri, 29 martie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ viseaza cu ochii deschiși, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa puna bani deoparte.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop luni, 22 aprilie. Trei zodii au parte de noroc la inceputul saptamanii

21:05, 21.04.2024 - Pentru luni, 22 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa nu se lase demoralizat, in timp ce o alta zodie se chinuie sa atraga atenția unor persoane.

Horoscop joi, 18 aprilie. Zodia care se confrunta cu probleme

20:30, 17.04.2024 - Pentru joi, 18 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa petreaca timp cu familia extinsa, in timp ce o alta zodie reintalnește oameni din trecut.

Horoscop marți, 9 aprilie. Zodia care ar trebuie sa fie mai introspectiva. Cine sunt nativii care au nevoie de o minivacanța

07:36, 09.04.2024 - Pentru marți, 9 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa puna bani deoparte, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa-și achite datoriile și facturile restante.

Horoscop luni, 1 aprilie. Zodia care nu trebuie sa cada prada geloziei

21:55, 31.03.2024 - Pentru luni, 1 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ primește vești uriașe, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa renunțe la obiceiurile nefavorabile.

Horoscop joi, 29 februarie. Zodia care ar trebui sa se odihneasca. Berbecii sunt deconectați de la prezent

21:05, 28.02.2024 - Pentru joi, 29 februarie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa fie mai detașat și sa nu puna la suflet orice afirmație, in timp ce o alta zodie se bucura de succes, dar are parte și de eșec.

Cinci zodii vor incheia saptamana cum nu se poate mai prost. O persoana din trecut le face viața grea

10:41, 18.02.2024 - Racul (21 iunie - 22 iulie)Pentru nativii din Rac, finalul saptamanii aduce adesea amintiri dureroase și conflicte emoționale. O persoana din trecut, poate fi un vechi prieten sau chiar un fost partener, reapare in viața lor, provocand turbulențe in relațiile lor actuale sau aducand la suprafața sentimente…

Cinci zodii vor incheia saptamana cum nu se poate mai prost. O persoana din trecut le face viața grea

09:21, 16.02.2024 - Racul (21 iunie - 22 iulie)Pentru nativii din Rac, finalul saptamanii aduce adesea amintiri dureroase și conflicte emoționale. O persoana din trecut, poate fi un vechi prieten sau chiar un fost partener, reapare in viața lor, provocand turbulențe in relațiile lor actuale sau aducand la suprafața sentimente…

Horoscop vineri, 16 februarie: Apar surprize pentru nativii Fecioara. Zodia care are de patimit la sfarșit de saptamana

18:45, 15.02.2024 - Lorina, astrologul Click!, spune care sunt zodiile ce se vor bucura de un sfarșit de saptamana placut, dar și cine sunt nativii care au motive sa planga. Iata horoscopul zilei de vineri, 16 februarie.


Ce parere ai despre aceasta stire?