Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop luni, 22 aprilie. Trei zodii au parte de noroc la începutul săptămânii

Publicat:

Pentru luni, 22 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa nu se lase demoralizat, in timp ce o alta zodie se chinuie sa atraga atenția unor persoane.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop joi, 2 mai. Balanțele sunt pline de energie, iar viața unei zodii s-ar putea schimba in mod surprinzator

21:05, 01.05.2024 - Pentru joi, 2 mai, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este preocupat de avansarea profesionala, in timp ce pentru o alta zodie lucrurile merg spre bine.

Trei zodii feminine care au lipici la bani și noroc in dragoste la inceputul lunii mai. Vor trece printr-o transformare importanta

08:40, 23.04.2024 - Urmeaza o perioada cu reușite pe plan financiar și in dragoste pentru trei zodii feminine. Nativele pot sa obțina ceea ce iși doresc mai ușor și sunt incurajate sa iși indeplineasca și vechi dorințe.

Cele patru zodii care au noroc la locul de munca pana in luna iunie. Vor primi o promovare neașteptata și un salariu mai mare

09:55, 20.04.2024 - Luna mai va aduce schimbari majore pentru anumite zodii din horoscop, mai ales pe plan profesional. Unii nativi vor avea noroc la locul de munca pana in luna iunie. Inceputul verii se anunța a fi favorabil pentru pentru patru zodii. Atunci cand nu se așteapta, vor primi o promovare din partea șefilor,…

Trei zodii care au noroc triplu la inceputul lunii aprilie. Au șanse la bani, cariera și in dragoste

19:06, 28.03.2024 - Inceputul lunii aprilie vine cu vești bune pentru trei zodii care au noroc in perioada urmatoare. Apar noi oportunitați atat pe plan financiar, cat și in dragoste. pentru nativi, iar viața li se va imbunatați considerabil. Se vor face remarcați și la locul de munca.

Horoscop luni, 11 martie. Cele trei zodii care se vor bucura de noroc pe toate planurile

21:06, 10.03.2024 - Pentru luni, 11 martie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ primește bani, in timp ce o alta zodie ar trebui sa-și asculte instinctul.

Horoscop saptamana 8-14 martie 2024. Doua zodii se simt creative și ar putea incepe proiecte ambițioase

13:35, 08.03.2024 - Pana la jumatatea acestei luni, doua zodii vor fi lovite de inspirație și ar putea pune bazele unor proiecte ambițioase. Astrele prevad ca un anumit nativ și-ar putea intalni dragostea, in zilele ce urmeaza. Lorina, astrologul Click!, ne aduce horoscopul complet, pentru saptamana 8-14 martie 2024.

Horoscop marți, 27 februarie. Zodiile care sunt „lovite” de noroc la finalul lunii

19:21, 26.02.2024 - Pentru marți, 27 februarie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ ar putea ajunge pe mana medicului de familie, in timp ce o alta zodie se izoleaza de oameni.

Horoscop saptamana 23-29 februarie 2024. Cele 2 zodii care vor intampina probleme in relația de cuplu

11:30, 23.02.2024 - Horoscopul pentru saptamana 23-29 februarie 2024 aduce probleme in relațiile de cuplu, pentru doi nativi. Berbecii ar trebui sa fie mai chibzuiți cu banii, iar Capricornii s-ar putea intoarce la o fosta iubire. Lorina, astrologul Click!, vine cu previziunile complete.


Ce parere ai despre aceasta stire?