Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop vineri, 16 februarie: Apar surprize pentru nativii Fecioară. Zodia care are de pătimit la sfârșit de săptămână

Publicat:

Lorina, astrologul Click!, spune care sunt zodiile ce se vor bucura de un sfarșit de saptamana placut, dar și cine sunt nativii care au motive sa planga. Iata horoscopul zilei de vineri, 16 februarie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop joi, 18 aprilie. Zodia care se confrunta cu probleme

20:30, 17.04.2024 - Pentru joi, 18 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa petreaca timp cu familia extinsa, in timp ce o alta zodie reintalnește oameni din trecut.

Horoscop marți, 9 aprilie. Zodia care ar trebuie sa fie mai introspectiva. Cine sunt nativii care au nevoie de o minivacanța

07:36, 09.04.2024 - Pentru marți, 9 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa puna bani deoparte, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa-și achite datoriile și facturile restante.

Horoscop vineri, 29 martie. Zodia care are parte de provocari la sfarșitul saptamanii

19:25, 28.03.2024 - Pentru vineri, 29 martie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ viseaza cu ochii deschiși, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa puna bani deoparte.

Zodia care trebuie sa ia o decizie radicala pe 4 martie. Intreaga viața i s-ar putea schimba intr-o secunda

17:20, 03.03.2024 - Dupa cum putem vedea, deja am ajuns și la primavara, iar astfel de treceri intre anotimpuri sunt perioade in care astrele sunt mai active și mai volatile decat de obicei. Energia mentala pe care oamenii de-a lungul lumii o investesc in aceste momente de hotar din an are efecte in plan astrologic, iar…

Horoscop joi, 29 februarie. Zodia care ar trebui sa se odihneasca. Berbecii sunt deconectați de la prezent

21:05, 28.02.2024 - Pentru joi, 29 februarie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa fie mai detașat și sa nu puna la suflet orice afirmație, in timp ce o alta zodie se bucura de succes, dar are parte și de eșec.

Horoscop 21-25 februarie 2024. Mihai Voropchievici: nativii Leu au parte de o intalnire pasionale, ce se intampla cu cei in zodia Rac

10:55, 21.02.2024 - Surprize mari pentru zodii in urmatoarele zile. Aflam, de la celebrul Mihai Voropchievici, ca unele zodii vor avea parte de multe reușite, mai ales in plan sentimental. Vezi ce surprize au astrele pentru tine și cum va decurge restul saptamanii. Te numeri printre norocoși sau vei avea parte de probleme?…

Horoscop luni, 5 februarie. Nativii unei zodii iau o decizii neașteptate. Doua zodii au nevoie de bani

19:30, 04.02.2024 - Pentru luni, 5 februarie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Unii nativi iau decizii neașteptate, in timp ce alții au probleme financiare și cauta soluții.

Horoscop duminica, 4 februarie. Nativii unei zodii au nevoie sa-și consolideze viața conjugala

18:45, 03.02.2024 - Horoscopul zilei de 4 februarie, oferit de astrologul Click!, Lorina, dezvaluie previziuni complete pentru cele 12 semne zodiacale. O zodie se confrunta cu dificultați financiare semnificative. Nativii alteia au nevoie sa-și consolideze viața conjugala.


Ce parere ai despre aceasta stire?