Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Halucinant! Un influencer și-a lăsat bebelușul să moară de foame! Îl „hrănea” doar cu „lumina soarelui"

Publicat:
Halucinant! Un influencer și-a lăsat bebelușul să moară de foame! Îl „hrănea” doar cu „lumina soarelui

Un barbat care promoveaza un stil de viața vegan și raw pe rețelele de socializare și-a lasat bebelușul in varsta de o luna sa moara de foame. L-a hranit doar cu „lumina soarelui”.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz halucinant: O femeie și-a platit de doua ori nunta, dar mirele a lasat-o cu ochii in soare, iar acum vrea sa o dea in judecata

17:05, 22.07.2024 - O femeie in varsta de 40 de ani, din Italia, a starnit nenumarate controverse, dupa ce și-a organizat nunta de doua ori, dar nu s-a maritat niciodata. Ea a avut grija sa puna la punct toate detaliile pentru a-și uni destinele cu un coleg de munca, chiar daca cei doi nu aveau nicio relație. Situatia…

Un angajat indian a fost lasat sa moara de șeful lui, pe marginea unui drum. Iși pierduse un braț la locul de munca

19:45, 20.06.2024 - Un angajat de origine indiana a murit in chinuri groaznice dupa ce a fost abandonat de șeful sau, avand un braț smuls. Satnam Singh a suferit un accident la locul de munca și nu a fost transportat la spital pentru a primi ingrijirile de care ar fi avut nevoie pentru ca viața sa-i fie salvata.

Revolta in Italia. Un muncitor din India a fost lasat sa moara pe marginea drumului, cu o mana retezata

18:15, 20.06.2024 - Un muncitor indian care lucra la o ferma a fost lasat sa moara pe marginea drumului de catre angajatorul sau, dupa ce a suferit un accident care i-a secționat brațul. Angajatorul sau italian este cercetat pentru omor din culpa, scrie The Guardian.

Tenul acneic și expunerea la soare

07:00, 14.06.2024 - Tenul acneic are de suferit in lunile cu temperaturi mari și foarte mari. De altfel, chiar și tenul fara acnee trebuie ingrijit cu atenție și ferit de radiații. Transpirația face ca pielea feței sa fie ca un magnet care atrage praful, murdaria și poluarea, mai ales daca petrecem mai mult timp in aer…

„Am plecat...” Anca Molnar a lasat un mesaj de adio inainte sa moara. Make-up artistul vedetelor s-a stins din viața la 34 de ani

11:55, 12.06.2024 - Anca Molnar s-a stins din viața cu puțin timp inainte de a implini 35 de ani. Tanara era cunoscuta drept make-up artistul vedetelor, multe nume mari din showbiz calcandu-i pragul de-a lungul timpului. Inainte de a muri, tanara a lasat un mesaj de adio emoționant.

Caz halucinant in București! Un barbat și-a aruncat bebelușul in raul Dambovița

11:20, 08.05.2024 - Un caz halucinant cutremura Bucureștiul! Un barbat nu a mai ținut cont de nimic și și-a aruncat bebelușul in raul Dambovița. Oamenii legii au fost sesizați de urgența de mama copilului și sunt in cautari. Micuțul ar fi fost abandonat imediat dupa naștere. Cele mai noi informații despre tragedie.

Caz șocant in Hunedoara! Un tanar a fost injunghiat și apoi lasat sa moara, pe o strada

11:16, 07.05.2024 - Un caz șocat s-a petrecut pe o strada din localitatea Vulcan, județul Hunedoara. Un tanar a fost injunghiat in zona inimii și lasat sa zaca intr-o balta de sange. Victima a supraviețuit atacului, insa se afla in stare critica.

OBICEIURI SI TRADITII/ Preot: Nu se poate spune ca se moare de foame in post, dar postul inseamna infranare

08:20, 04.05.2024 - Cea mai profunda sarbatoare a crestinatatii, Invierea Domnului, care arata ca Adevarul nu poate sta decat in Lumina, este asteptata de credinciosi cu bucurie, dar si cu smerenia Saptamanii Patimilor, cand pregatirile pascale se impletesc cu linistea data de rugaciunile manastirilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?