Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guineea: două persoane au fost împuşcate mortal în timpul grevei generale care a paralizat țara

Publicat:

Doua persoane au fost impuscate mortal in timpul grevei generale din Guineea, informeaza .

Un incident nefast a facut ca doua persoane sa fie impuscate mortal luni, prima zi de greva generala in Guineea. Potrivit informatiilor, cele doua persoane au fost ucise de fortele de securitate in doua incidente separate petrecute in suburbiile capitalei Conakry.

Greva generala a paralizat tara, scolile si magazinele fiind inchise.

Sindicatele au prezentat o lista de solicitari, inclusiv scaderea preturilor la alimente si eliberarea unui activist media aflat in inchisoare.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

650.000 de euro, despagubiri dupa un accident mortal pe DN1, la Aușeu. Un autoturism cu 7 persoane s-a izbit de un pom

12:10, 20.07.2024 - Familia unei femei care și-a pierdut viața intr-un accident petrecut pe DN1, la Aușeu, va primi despagubiri de 650.000 de euro, a stabilit Judecatoria Aleșd, intr-o sentința pronunțata zilele trecute.

Angajatii de la Samsung, in greva generala

11:20, 08.07.2024 - Angajatii companiei Samsung au inceput o greva generala de trei zile. Presa internaționala relateaza despre greva angajaților de la Samsung, din Coreea de Sud, aceasta se va desfașura timp de trei zile. Compania Samsung Electronics este unul dintre liderii de piața in producerea de smartphone-uri si…

IJJ Constanta: Persoane care aveau asupra lor substante interzise descoperite de jandarmi in Cernavoda si Vama Veche (FOTO)

13:15, 07.07.2024 - Seara trecuta, in jurul orei 00:15, in timpul unei misiuni de patrulare in orasul Cernavoda, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Constanta au observat, la intersectia strazilor Nicolae Iorga si Radu Iordachescu un barbat, in varsta de 23 de ani, care a parut ca are un comportament…

Elicopter prabușit in Rusia: patru persoane au murit

11:51, 21.06.2024 - Patru persoane au murit in urma accidentului aviatic din regiunea Amur din Rusia. Un elicopter Robinson R-66, cu patru persoane la bord, s-a prabușit in regiunea Amur, a anuntat Comitetul de investigații interregionale a Procuraturii Est pentru Transporturi, relateaza Rador Radio Romania.

Accident mortal in Botoșani! Un motociclist in varsta de 35 de ani si-a pierdut viata dupa ce s-a lovit violent de un autoturism. Alte doua persoane au ajuns la spital / FOTO

13:21, 17.06.2024 - Accident mortal pe o șosea din judetul Botosani. Un motociclist in varsta de 35 de ani a murit dupa ce s-a lovit de un autoturism și a fost aruncat la zeci de metri distanta. Mașina, in care se aflau doua femei, o mama și fiica ei, era condusa de tanara in varsta de 21 de ani. Ambele au avut nevoie…

O lovitura aeriana israeliana in orașul Jabalya din nordul Fașiei Gaza a ucis mai multe persoane

03:45, 27.05.2024 - O lovitura aeriana israeliana in orașul Jabalya din nordul Fașiei Gaza a ucis cel puțin patru persoane duminica, au declarat medicii aflați la fața locului pentru un jurnalist care lucreaza pentru CNN, informeaza Rador Radio Romania.

Campanie electorala, patata cu sange in Mexic: Opt persoane impușcate in timpul unui eveniment politic

18:05, 17.05.2024 - Opt persoane au fost impușcate in timpul unui eveniment din cadrul campaniei electorale din Mexic. Șase dintre victime au murit. Mexicul se confrunta cu un val de violența provocat, in special, de cartelurile de droguri.

Barbat impuscat mortal in timpul alegerilor prezidentiale din Ciad

06:40, 07.05.2024 - Un barbat a fost impuscat mortal in timpul alegerilor prezidentiale din Ciad, informeaza Rador Radio Romania.Un barbat a fost impuscat mortal in sudul Ciadului, in timpul alegerilor prezidentiale.


Ce parere ai despre aceasta stire?