Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gheorghe Turda este devastat de durere. Fratele său a murit

Publicat:

este devastat de moartea fratelui sau. . Barbatul avea probleme mari de sanatate si a murit in cursul zilei de marti, potrivit cancan.ro.

a fost primar in localitatea Sapanta.

a mai trecut printr-o drama in 2009, cand sotia sa, Elisabeta, s-a stins din viata, cedand in fata unei boli grave. Artistul a suferit enorm la momentul respectiv si si-a revenit cu greu din tragedie.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce scrie pe crucea lui Viorel Lis, pe care Oana o vinde. Gheorghe Turda, nascut in Sapanța, dezvaluie prețul incredibil: ”Opera de arta!” EXCLUSIV

18:25, 24.04.2024 - Oana Lis se afla din nou in impas financiar, astfel ca a scos la vanzare și ultimele lucruri din șifonier. Mai nou, vrea sa renunțe și la crucea lui Viorel Lis, realizata de varul lui Gheorghe Turda, la Sapanța, in urma cu 12 ani. Cum ea nu știe cați bani sa ceara, am aflat prețul […] The post Ce scrie…

Lacrimi de durere intr-o aeronava Ryanair! Un tanar a murit subit intr-un zbor deasupra Italiei. Avea 33 de ani si peste cateva luni devenea tata

22:15, 18.04.2024 - Drama intr-o familie, in timpul unui zbor cu o aeronava Ryanair, deasupra Italiei. Un barbat de 33 de ani a murit subit la cativa pasi de sotia sa insarcinata, aflata pe un alt rand de scaune.

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

Verișorul Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, a murit la o zi de la inmormantarea ei! Apropiații sunt sfașiați de durere: ”Nu pot sa cred”

23:20, 29.03.2024 - Inca o lovitura pentru familia Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir! Verișorul ei, Eduard, a murit la doar o zi dupa ce a fost condusa pe ultimul drum. Tanarul de 17 ani s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar moartea lui a provocat și mai multa suferința in sufletele tuturor.

A murit Alex, tanarul ranit grav in accidentul de motocicleta

13:40, 25.03.2024 - Durere fara margini in familia lui Alex Stoica, buzoianul de 28 de ani, ranit in urma unui grav accident de motocicleta produs sambata pe Drumul Național 10, in localitatea Vernești. Alex a decedat astazi, la Spitalul Universitar din capitala, dupa ce medicii au incercat din rasputeri sa il salveze.…

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.

Tragedia vieții posibilului nostru adversar la Euro: bunicul i-a ucis tatal, fratele mai mic a murit in accident, mama a fost rapusa de boala. „E greu sa mai supraviețuiești”

17:06, 20.03.2024 - Savo Milosevic, 50 de ani, legendarul atacant sarb, acum selecționerul Bosniei, și-a pierdut mama lovita de maladie, tatal ucis de bunic, unchiul și fratele in accidente rutiere. „E greu sa supraviețuiești dupa tot ce s-a intamplat". A ramas puternic afectat, dar a supraviețuit. # Și joi infrunta Ucraina…

Doliu in familia lui Snoop Dogg. Fratele celebrului artist a murit la varsta de doar 44 de ani

09:30, 17.02.2024 - Vești proaste pentru fanii lui Snoop Dogg! Artistul trece prin momente cuplite in aceasta perioada, caci fratele sau a murit. Acesta s-a stins din viața la varsta de doar 44 de ani, iar artistul este devastat de murere. Dupa vestea tragica, Snoop Dogg a transmis un mesaj emoționant.


Ce parere ai despre aceasta stire?