Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gaură de 60 de milioane de euro la primăria condusă de Emil Boc: efectul anulării festivalurilor UNTOLD, Electric Castle și TIFF

Publicat:

Cluj-Napoca va pierde circa 60 de milioane de euro, daca festivalurile programate sa aiba loc in aceasta vara vor fi anulate din cauza epidemiei de coronavirus. Primarul orașului, , spune ca este puțin probabil ca evenimente de mare amploare sa mai aiba loc.

Anul trecut, festival UNTOLD a adus orașului Cluj-Napoca un profit de peste 45 de milioane de euro in doar patru zile. La acești bani se adauga alte 10 milioane de euro caștigate in urma și 7,8 milioane de euro in urma TIFF. Acesti bani se aduna an de an in urma fondurilor investite de festivaluri in economia…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noaptea minții! La cat au ajuns cazarile la Untold, TIFF sau Electric Castle: ”Mai bine dormim in cort!”

10:35, 26.04.2024 - Festivalierii care ajung la Cluj-Napoca in aceasta vara trebuie sa se aștepte la prețuri piperate in ceea ce privește cazaprile. Mulți au facut rezervari cu 300 de lei pe noapte, dar sunt și oameni care platesc chiar 3.000 de lei.Nicușor Iancu este din Timișoara și vine vara la Cluj-Napoca, la festivalul…

De ce „U” Cluj primește peste 2,4 milioane de euro, iar CFR nimic. Emil Boc: „Nu ii putem finanța””

09:11, 18.04.2024 - „U” Cluj va primi suma de 12,2 milioane lei (peste 2,4 milioane de euro) de la bugetul local al municipiului Cluj-Napoca, din cei 21,8 milioane de lei, fonduri nerambursabile pentru activitați sportive. CFR Cluj in schimb nu va primi niciun ban.

Se incheie lucrarile la apa si canalizare in Scaesti. Ce alte investitii urmeaza

04:10, 18.04.2024 - Pana in vara, in comuna Scaesti se vor finaliza lucrarile pentru modernizarea infrastructurii de apa potabila si infiintarea retelei de canalizare. Proiectul este realizat in proportie de 99%, iar primarul Mihaela Mateescu spune ca la 1 iulie ar urma sa fie facuta receptia. Investitia este una de mare…

Cinci proiecte din Cluj-Napoca, in valoare de 55 de milioane de euro, pleaca la drum. Emil Boc: „Sunt proiecte fundamentale pentru orașul nostru la care lucrul incepe in teren”.

15:20, 15.04.2024 - Mai multe proiecte de infrastructura educaționala din cadrul HUB-ului din cartierul Borhanci, care include gradinița, școala gimnaziala, liceu și sala de sport, dar și un bazin olimpic, pleaca la drum.

Emil Boc la ZIUA LIVE: „Sta in puterea noastra sa facem din Clujul nostru drag un loc din care sa nu vrem sa plecam"

13:25, 26.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, subliniaza ca politica de coeziune este acel „lipici" care ține azi unita Uniunea Europeana. La Cluj au ajuns peste 420 milioane euro prin proiecte europene implementate. Alte peste 4 miliarde de euro vor veni prin proiecte aflate in implementare.

Petrolul Ploiesti il da in judecata pe Emil Boc. Primarul a acuzat echipa prahoveana de blat și a numit-o „rușinea fotbalului romanesc”

18:01, 10.03.2024 - Clubul Petrolul Ploiesti a anuntat ca il da in judecata pe primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc, dupa ce acesta a acuzat echipa prahoveana de blat in ultima etapa a sezonului regulat al Superligii.

Fosta groapa de gunoi a orașului inchisa cu 2,5 milioane de euro, locul poate deveni spațiu de promenada – VIDEO&FOTO

15:20, 16.02.2024 - Sunt bani pe care Primaria nu i-ar fi putut asigura decat cu mari dificultați, pentru a se acoperi fosta rampa de deșeuri a orașului. In zona ar putea fi amenajat un spațiu de promenada pentru cainii fara stapan.

Boc, despre comasarea alegerilor: Nu am inventat covrigul și nici apa calda. A nu avea incredere in oameni e o ofensa

14:10, 08.02.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, marți, ca practica comasarii alegerilor este „o decizie de oportunitate”, dar care este in concordanța cu cea europeana, respecta legea și a mai fost folosita și in Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?