Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce „U” Cluj primește peste 2,4 milioane de euro, iar CFR nimic. Emil Boc: „Nu îi putem finanța””

Publicat:
De ce „U” Cluj primește peste 2,4 milioane de euro, iar CFR nimic. Emil Boc: „Nu îi putem finanța””

„U” Cluj va primi suma de 12,2 milioane lei (peste 2,4 milioane de euro) de la bugetul local al municipiului Cluj-Napoca, din cei 21,8 milioane de lei, fonduri nerambursabile pentru activitați sportive. CFR Cluj in schimb nu va primi niciun ban.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primaria Suceava primește 50 de milioane de euro pentru proiecte in domeniul energiei regenerabile

15:25, 30.04.2024 - Municipiile Suceava, Cluj-Napoca și sectorul 2 din București prinse in programul ”100 de orașe inteligente și neutre din punct de vedere climatic” dar și alte 10 orașe din țara care vor fi selectate in acest program vor primi un miliard de euro pentru finanțarea unor proiecte in domeniul energiei regenerabile…

Emil Boc: „Putem avea in UE cea mai buna forma de inteligența artificiala in folosul oamenilor”

17:35, 26.04.2024 - Emil Boc, primarul orașului Cluj-Napoca și raportor pentru pachetul legislativ al Uniunii Europene care vizeaza inteligența artificiala, a participat la Bruxelles la intalnirea Comitetului European al Regiunilor, unde a vorbit despre aceasta noua „revoluție” din domeniul IT care va schimba complet lumea…

Cinci proiecte din Cluj-Napoca, in valoare de 55 de milioane de euro, pleaca la drum. Emil Boc: „Sunt proiecte fundamentale pentru orașul nostru la care lucrul incepe in teren”.

15:20, 15.04.2024 - Mai multe proiecte de infrastructura educaționala din cadrul HUB-ului din cartierul Borhanci, care include gradinița, școala gimnaziala, liceu și sala de sport, dar și un bazin olimpic, pleaca la drum.

U Cluj da lovitura » Suma record pe care o primește de la bugetul local

19:05, 13.04.2024 - U Cluj, ocupanta locului 9 in Superliga, va incasa o suma fara precedent de la bugetul local. Primaria și Consiliul municipiului Cluj-Napoca va aloca fonduri nerambursabile pentru activitati sportive, aferente anului 2024, in valoare totala de 21,8 milioane de lei. Dintre toate asociațiile ce vor fi…

S-a intors tigrul de platan, insecta care a terorizat Clujul in vara anului 2021. Cum ne putem proteja?

11:35, 12.04.2024 - In vara anului 2021 un tip de insecta a „impanzit” Clujul. Oamenii se plangeau ca acestea se prind de haine și sunt in numar foarte mare, dar și ca ințepatura lor este dureroasa. In ultimele zile prin municipiul Cluj-Napoca au putut fi zarite, din nou, aceste insecte.

CJT primește inca 35 de milioane de lei pentru restaurarea Castelului Huniade. Ar putea fi deschis publicului in 2026

10:10, 04.04.2024 - Consiliul Județean Timiș, administratorul Castelului Huniade din centrul Timișoarei, a obținut inca 35 milioane de lei prin Programul național de consolidare a cladirilor cu risc seismic ridicat pentru reabilitarea edificiului.

OMV Petrom primește, prin PNRR, 50 de milioane de euro, pentru producția de hidrogen verde la Petrobrazi

09:26, 26.02.2024 - OMV Petrom anunța semnarea a doua contracte de finanțare prin PNRR pentru construirea a doua capacitați de producție de hidrogen verde cu o capacitate totala de 55 MW la rafinaria Petrobrazi.

Emil Boc, despre comasarea alegerilor: Eu nu cred ca nu putem avea incredere in cetateni

14:01, 08.02.2024 - Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat joi, despre comasarea alegerilor, ca nu crede ca nu putem avea incredere in cetateni, ca nu vor sti sa diferentieze alegerile pentru Parlamentul European de alegerile pentru primar, el amintind ca si atunci cand a fost premier, in 2009, a organizat simultan…


Ce parere ai despre aceasta stire?