Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce „U” Cluj primește peste 2,4 milioane de euro, iar CFR nimic. Emil Boc: „Nu îi putem finanța””

Publicat:
De ce „U” Cluj primește peste 2,4 milioane de euro, iar CFR nimic. Emil Boc: „Nu îi putem finanța””

„U” Cluj va primi suma de 12,2 milioane lei (peste 2,4 milioane de euro) de la bugetul local al municipiului Cluj-Napoca, din cei 21,8 milioane de lei, fonduri nerambursabile pentru activitați sportive. CFR Cluj in schimb nu va primi niciun ban.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care este stadiul lucrarilor pe strada Uliului. Emil Boc: „Oriunde ințepam un deal avem probleme cu alunecarile de teren”

13:10, 08.07.2024 - In luna iunie au inceput lucrarile de consolidare a strazii Uliului din Cluj-Napoca, acolo unde o portiune din drum s-a surpat. Emil Boc a precizat ca situatia lucrarilor este sub control, iar termenul de finalizare este de 3 luni.

Doua milioane de euro pentru reabilitarea caminului studențesc nr. 2 al Universitații “1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

10:05, 07.07.2024 - Am semnat, la Cluj-Napoca, impreuna cu doamna ministru Ligia Deca, in prezența domnului primar Emil Boc, un contract de finanțare prin PNRR, in valoare de aproximativ 2.000.000 de euro. Fondurile vor fi alocate reabilitarii caminului studențesc nr. 2 al Universitații „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.…

Emil Boc: „Reluarea programului ANL pentru tineri, o urgenta nationala. Propun Guvernului sa lansam un parteneriat.”

12:55, 18.06.2024 - Reluarea programului pentru locuinte ANL este o urgenta nationala, a declarat Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca. El a transmis ca propune Guvernului sa fie lansat un parteneriat prin care sa reinceapa programul ANL.

Rezultate alegeri locale 2024. Cine a caștigat in marile orașe

10:45, 10.06.2024 - In mai multe orașe mari, lucrurile au fost clare inca de duminica seara, Nicușor Dan caștigand Primaria Capitalei, Emil Boc la Cluj-Napoca, iar Dominic Fritz la Timișoara. Nicusor Dan, nou mandat la Capitala Nicusor Dan a obtinut, in urma alegerilor de duminica pentru Primaria Capitalei, 46,9% din voturi,…

Primul centru de cercetare AI din Romania, construit la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

11:45, 26.05.2024 - La Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTCN) a inceput construcția primului centru de cercetare in inteligența artificiala din Romania, cu o investiție ce depașește suma de 105 milioane de lei, transmite Agerpres. La ceremonia de lansare a construcției au participat, vineri, ministrul Cercetarii,…

De cand vor circula autobuzele cu hidrogen la Cluj-Napoca? Emil Boc: „Exista resursa europeana pentru investiție”.

13:55, 14.05.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, și ambasadorul Marii Britanii in Romania, Giles Matthew Portman, au testat, saptamana trecuta, un autobuz alimentat cu hidrogen pe strazile din Cluj-Napoca.

Cartierul Lomb, un eșec de 10 milioane de lei. Sabin Sarmaș: „Promisiunile lui Emil Boc ne costa tot mai mult

14:00, 08.05.2024 - Eșecul proiectului cartierului Lomb ii costa pe clujeni peste zece milioane de lei, bani pe care Primaria municipiului este obligata de o decizie judecatoareasca sa ii plateasca acum cu titlu de despagubire.

Primaria Suceava primește 50 de milioane de euro pentru proiecte in domeniul energiei regenerabile

15:25, 30.04.2024 - Municipiile Suceava, Cluj-Napoca și sectorul 2 din București prinse in programul ”100 de orașe inteligente și neutre din punct de vedere climatic” dar și alte 10 orașe din țara care vor fi selectate in acest program vor primi un miliard de euro pentru finanțarea unor proiecte in domeniul energiei regenerabile…


Ce parere ai despre aceasta stire?