Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriel Dorobanțu, declarații pentru Antena Stars, după ce a fost audiat la DIICOT! Cum a ajuns victima escrocilor: „Au cerut bani în locul meu”

Publicat:

Ghinion uriaș pentru Gabriel Dorobanțu la inceput de an. Artistul a ajuns astazi la DIICOT, fiind audiat, dupa ce escrocii au reușit sa puna mana pe banii lui. Cantarețul de muzica ușoara a facut declarații exclusive la despre aceasta situație delicata, explicand cum au reușit escrocii sa-i acceseze datele personale.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Flagrant de 23.000 de euro reușit de DNA Iași - Traficantul de influența se dadea polițist la permise și susținea ca poate corupe procurori DIICOT

16:30, 18.04.2024 - Procurorii DNA Iași, aceiași care au reușit flagrantul delict in cazul lui Dumitru Buzatu, dau o noua lovitura, și prind in flagrant delict un traficant de influența care susținea ca este polițist la direcția permise și totodata ca ar avea ascendent și influența asupra unui procuror de la crima organizata…

La ce condamnare se așteapta Dana Badea, in procesul in care este judecata! Fosta ispita marturisește ca a avut ghinion. Declarații exclusive!

22:50, 04.04.2024 - Dana Badea face declarații exclusive despre procesul in care este cercetata impreuna cu partenerul sau, Alin Borcan. Fosta ispita vorbește despre condamnarea pe care o așteapta, dar și despre lecțiile pe care le-au invațat din aceasta intamplare nefericita.

Hamude Dawoud, primele declarații dupa ce s-a casatorit! Ce spune artistul despre femeia care a reușit sa il cucereasca

22:55, 20.03.2024 - Hamude Dawoud face primele declarații dupa ce s-a casatorit, in urma cu doar cateva zile. Artistul vorbește, in exclusivitate, despre femeia care i-a furat inima și a reușit sa il duca in fața ofițerului de stare civila.

Gheboasa, primele declarații dupa ce a fost audiat de DIICOT. Ce s-a intamplat, de fapt: ”Nu trebuie sa ciripești ca sa...”

17:35, 03.03.2024 - La doua zile dupa ce a fost audiat de DIICOT, Gheboasa a facut primele declarații și a clarificat situația. Au existat o mulțime de zvonuri cu privire la faptele sale, iar acum a decis sa spuna ce s-a intamplat cu adevarat in 1 martie, cand locuința lui a fost percheziționata.

Mesajul controversat al lui Gheboasa, dupa ce a fost audiat de DIICOT. Cantarețul, atac dur pe Internet: ”Tot v-am fraierit...”

22:30, 02.03.2024 - Gheboasa a transmis un mesaj controversat, dupa ce a fost audiat de DIICOT! Daca in urma cu doar o zi a ajuns pe mainile poliției, acum se pare ca atitudinea lui s-a schimbat radical. Artistul a transmis un atac dur, pe Internet.

Cantarețul de manele Florin Salam ar fi fost reținut de poliție

10:10, 08.02.2024 - Cantarețul de manele Florin Salam a fost reținut de poliție, astazi, dupa ce ar fi fost acuzat de inșelaciune, au precizat surse din cercul sau de apropiați. Informația a fost confirmata și de surse din poliție. Acestea au precizat ca Florin Salam urmeaza sa fie audiat la Parchetul de pe langa Judecatoria…


Ce parere ai despre aceasta stire?