Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO! Olivia Munn s-a despartit de iubit

Publicat:

Dragostea nu dureaza o vesnicie. S-a convins de acest lucru si . Vedeta din serialul „" s-a despartit de iubitul ei, jucatorul de hochei, canadianul , dupa o relatie de doar cateva luni.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Roman a spus motivul pentru care Marius Elisei iși vede fiica o data la 2 luni: „Nici nu l-a vazut mai mult de 2 ore”

13:31, 19.05.2024 - Oana Roman susține ca Marius Elisei nu iși petrece suficient timp cu fiica lui. Fostul soț al vedetei o vede pe Isabela o data la cateva luni, deși locuiește in București.Oana Roman a plecat pentru cateva zile la mare, singura, pentru ca și-a dorit sa se relaxeze și sa iși adune gandurile. Vedeta și-a…

O vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el

12:51, 02.04.2024 - Dupa ce a fost acuzata de „tradare”, o vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor pentru ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el. Karina, așa cum este cunoscuta in lumea divertismentului, a renunțat la relația cu actorul Lee Jae-wook, pe care o facusera publica in urma cu aproape doua luni, scrie BBC.

Visul frumos s-a terminat pentru aceasta vedeta din showbiz. S-au desparțit brusc dupa doar 6 luni de relație

12:15, 28.03.2024 - Desparțire neașteptata in lumea vedetelor. Dupa o relație de doar o jumatate de an, au ales sa iși spuna adio. Pareau foarte apropiați și toata lumea ii admira, dar au mers pe drumuri diferite. Ce i-a determinat sa faca acest pas. Desparțire șocanta in lumea vedetelor Unul dintre cele mai controversate…

Ce se intampla cu locuința in care Carmen Grebenișan și soțul ei locuiau, dupa ce vedeta a anunțat ca s-au desparțit! De ce au ajuns la divorț

15:50, 23.03.2024 - Carmen Grebenișan a anunțat in urma cu puțin timp ca ea și Alex Militaru divorțeaza! Iata ce se va intampla cu locuința in care influencerița și soțul ei locuiau impreuna. Mesajul postat de vedeta pe rețelele de socializare.

Știrile Antena Stars. Cine a fost marea iubire a Oanei Roman. De ce s-au desparțit, de fapt, cei doi: "Eu am refuzat sa..." / VIDEO

19:15, 14.03.2024 - Oana Roman a facut o noua dezvaluire. Fiica Mioarei Roman a spus cine a fost marea ei iubire, dar și de ce au ajuns la desparțire deși credeau ca sunt suflete pereche. Vedeta a facut dezvaluiri in cadrul unui podcast.

S-a desparțit de logodnicul cu care urma sa faca nunta! Aveau planuri mari, dar și-au spus adio dupa 9 ani. Vedeta face declarații despre separare

22:50, 08.03.2024 - Cand totul parea foarte frumos și dupa noua ani de iubire planuiau nunta, iata ca lucrurile s-au schimbat radical in viața lor. O vedeta de la noi a dezvaluit ca s-a desparțit de logodnicul ei, iar pentru Spynews.ro face declarații exclusive despre separare. De ce s-a ajuns in acest punct.

De ce s-au desparțit Oana Roman și Cornel Pasat. Care a fost adevaratului motiv al separarii dintre cei doi: „Relația noastra s-a stricat din cauza…”

18:35, 08.03.2024 - De curand, in cadrul unui interviu de tip podcast, Oana Roman a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Cornel Pasat. Iata care a fost adevaratului motiv al separarii dintre cei doi! Vedeta a facut declarațiile momentului.


Ce parere ai despre aceasta stire?