Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Accident cumplit pe DN 66: cinci victime după impactul dintre două maşini. Unul dintre pasageri a murit

Publicat:

Un accident rutier mortal a avut loc, duminica seara, pe 66 Hateg - Petrosani, in zona localitatii Banita. Doua autoturisme s-au ciocnit, iar in urma impactului un om a murit, iar alti patru au fost raniti.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

ACCIDENT grav in județul Cluj cu 3 mașini facute praf. Una dintre cele 3 victime, in coma, cu multiple traumatisme

07:20, 25.04.2024 - In seara de miercuri, 24 aprilie, a avut loc un accident grav pe E 81, pe raza localitații Șardu, comuna Sanpaul din județul Cluj. In accident au fost implicate 2 autoutilitare și un autoturism. 

Accident ”cu cantec” in ziua in care a fost demis. Fostul prefect de Hunedoara a facut totul public

13:30, 13.04.2024 - Fostul prefect de Hunedoara, Calin Petru Marian, a fost implicat intr-un accident rutier pe care nu și-l poate explica, chiar in ziua in care a fost demis din funcție. Fostul prefect de Hunedoara, Calin Petru Marian, a fost implicat intr-un accident rutier pe șoseaua Hațeg – Petroșani, chiar in ziua…

Tragedie la Valcea: O fetița de 5 ani a murit in urma unui accident

23:30, 08.04.2024 - O fetița de 5 ani a murit, luni seara, in urma unui accident produs in județul Valcea. In accident au fost implicate doua mașini și trei persoane. Doua mașini s-au ciocnit in localitatea Mihaești.

Tanar din Buzau, in stare grava la UPU dupa un accident cumplit

19:50, 23.03.2024 - Un buzoian in varsta de 28 de ani se zbate intre viața și moarte la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzau, dupa ce a fost victima unui accident rutier grav produs astazi, pe Drumul Național 10, in localitatea Vernești. Sambata dupa-amiaza, Alex se deplasa cu motocicleta pe direcția…

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

Accident cumplit in Brașov. Doi barbați au murit și o persoana este in stare de inconștiența, dupa ce doua mașini s-au ciocnit / FOTO

11:40, 08.02.2024 - Accident grav in Brașov. Doi barbați au murit și o femeie este in stare de inconștiența, dupa ce doua mașini s-au ciocnit, in Brașov. Una dintre ele se afla pe contrasens, iar impactul le-a fost fatal celor doi. Medicii depun eforturi uriașe pentru a-i salva viața femeii.

Accident cumplit in București! Un tanar de 18 ani a murit. Avea permis de conducere de doar o luna / FOTO

08:20, 31.01.2024 - Un accident cumplit s-a produs in București! Tragedia a avut loc noaptea trecuta in sectorul 5 al Capitalei. Un tanar in varsta de 18 ani a murit. Baiatul avea permis de conducere de doar o luna. Iata cum s-a intamplat incidentul!

VIDEO FOTO Accident cumplit la Galați: un autoturism și un camion au luat foc, pasageri au fost carbonizați

11:00, 30.01.2024 - Un accident de circulatie s-a produs marti dimineata, pe DN 24, in localitatea Berheci, intre un autoturism si un autocamion, ambele autovehicule luand foc in urma impactului, informeaza ISU Galati. "Accident rutier urmat de incendiu, produs intre un autoturism si un autocamion, pe DN 24,…


Ce parere ai despre aceasta stire?