Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Floyd Mayweather se va antrena 90 de zile după gratii!

Publicat:

junior se antreneaza...dupa gratii! Baiatul rau al boxului mondial a inceput ispasirea sentintei de 90 de zile de inchisoare pentru violenta domestica.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un baiat de 17 ani dat disparut, gasit mort langa un bloc aflat in construcție, in Constanța

14:10, 04.04.2024 - Un adolescent de 17 ani a fost gasit mort de polițiști joi, 4 aprilie, pe strada Rubinului din municipiul Constanța, in apropierea unui bloc in construcție. Baiatul este din județul Tulcea, dar era stabilit, fara forme legale, in Mamaia, iar in urma cu o zi fusese dat disparut, potrivit site-ului local…

Primarul de Bolduresti, care l-a ucis cu mașina pe baiatul de 14 ani, ramane dupa gratii pentru inca 30 de zile

13:25, 22.03.2024 - Primarul de Boldurești, care a lovit mortal un baiat de 14 ani la Nisporeni și a fugit de la locul accidentului, ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile. Magistrații Judecatoriei Chișinau au acceptat demersul procurorilor PCCOCS.

Primarul de Bolduresti, care l-ar fi ucis cu mașina pe baiatul de 14 ani, ramane dupa gratii pentru inca 30 de zile

13:20, 22.03.2024 - Primarul de Boldurești, care ar fi lovit mortal un baiat de 14 ani la Nisporeni și a fugit de la locul accidentului, ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile. Magistrații Judecatoriei Chișinau au acceptat demersul procurorilor PCCOCS.

Cum a supraviețuit in padure Radu Ayan, baiatul de 2 ani, disparut in Botoșani, la -5 grade Celsius, o noapte intreaga: ”Mi-a fost frica, m-am ascuns”

09:35, 20.03.2024 - Radu Ayan a devenit un miracol pentru locuitorii din Botoșani, dupa ce a supraviețuit in padure o noapte intreaga, la -5 grade. Baiețelul a facut declarații despre ceea ce s-a intamplat timp de 25 de ore, in care a fost dat disparut și cautat de sute de persoane.

Elevul care și-a batut diriginta pana a bagat-o in spital e liber și se poate intoarce la școala

08:26, 13.03.2024 - Elevul de 15 ani din Targu Mureș care și-a batut diriginta, in școala, este liber. A fost lasat sa plece acasa, dupa expirarea ordonanței de reținere de 24 de ore. Baiatul a plecat de la secția de poliție insoțit de mama sa și va fi cercetat, in continuare, in libertate pentru lovire și tulburarea liniștii…

Judecatoarea care a intrebat daca Sebi Olariu, baiatul omorat de Vlad Pascu, se afla in sala, a mai fost sancționata. Ce greșeli a facut in alte dosare importante

08:55, 23.02.2024 - Au aparut informații revoltatoare despre judecatoarea din Mangalia, care a intrebat daca și Sebi Olariu se afla in sala, deși acesta a fost ucis de Vlad Pascu in accidentul pe care urma sa il judece. Aceasta a mai fost sancționata in trecut, dupa ce a facut greșeli in alte dosare importante.

A fugit de razboiul din Ucraina, dar a murit in munții din Romania. Tanarul ucrainean, abandonat de tovarașii de drum

20:35, 14.02.2024 - Un tanar ucrainean care a fugit din calea razboiului din țara sa și-a gasit sfarșitul in Munții Maramureșului, abandonat de ceilalți doi tovarași de drum. Colegii de drum i-au pacalit pe angajații Salvamont romani! Trei ucraineni care au primit ordin de incorporare au fugit din calea razboiului, in…


Ce parere ai despre aceasta stire?