Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Familia Anei Maria, fata din Brăila moartă după ce a născut, declarații sfâșietoare după înmormântare: "Era în interior distrusă"

Publicat:

, tanara de doar 19 ani din Braila care a murit dupa o luna de cand a nascut, a fost inmormantata joi. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum. Dupa slujba, familia fetei a facut declarații cutremuratoare. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tatal Andreei, studenta de la Medicina ucisa de Mirel, declarații sfașietoare, la o luna de cand tanara a fost ucisa. Parinții ei, copleșiți de durere: „Mi-e atat de dor”

21:10, 25.04.2024 - A trecut o luna de cand Andreea Morega a fost ucisa de Mirel Dragomir, in Timișoara. Familia studentei de la Medicina nu iși poate reveni din șoc. Parinții ei sunt copleșiți de durere și spera ca, intr-un final, sa se faca dreptate.

Noi informații in cazul gravidei de 19 ani gasita moarta. Ce ar fi facut in ultimele clipe de viața. Detaliul care schimba cursul anchetei

12:25, 25.04.2024 - Șeful Inspectoratului General al Poliției de la Chișinau, Viorel Cernauțeanu, a facut noi declarații privind circumstanțele in care Ana-Maria, tanara insarcinata in șase luni, de 19 ani, și-a pierdut viața. Trupul victimei nu ar fi fost ascuns in portbagajul mașinii criminalului. Sfarșitul tragic al…

Cine e suspectul in cazul tinerei insarcinate gasita moarta, dupa ce a fost luata cu mașina la ocazie. Trupul neinsuflețit, descoperit in apropierea unui iaz

18:35, 21.04.2024 - O tanara in varsta de 19 ani a fost data disparuta in urma cu o saptamana, iar de curand, a fost gasita moarta. Ana-Maria a fost luata cu mașina la ocazie, iar cu puțin timp inainte de acest moment, a vorbit cu iubitul ei.

A fost gasita moarta tanara insarcinata, care fusese data disparuta! Ce mesaj i-a trimis iubitului ei inainte de tragedie / FOTO

14:30, 21.04.2024 - o tanara insarcinata, disparuta de o saptamana, a fost gasita fara viața intr-o fașie forestiera. Ana-Maria, in varsta de 19 ani și aflata in șase luni de sarcina, și-a parasit locuința pe data de 12 aprilie, dar nu s-a mai intors acasa. Ce mesaj i-a trimis iubitului ei inainte de tragedie.

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Familia studentei de la Medicina, ucisa de iubit, in Timișoara, declarații sfașietoare: „Ma copleșește durerea, n-am cuvinte”. Mirel a ucis-o pe Andreea cu 30 de lovituri de cuțit

20:21, 24.03.2024 - Familia Andreei, tanara ucisa de iubit, in Timișoara, iși revine cu greu de cand a aflat cum a murit studenta de la Medicina. In timp ce parinții și apropiații o plang pe Andreea, iubitul ei, Mirel Dragomir, și-a recunoscut fapta ieri și este in arest preventiv.

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.


Ce parere ai despre aceasta stire?