Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emma Răducanu se implică în scandalul momentului! Jucătoarea cu tată român a spus clar. Vrea mai mulţi bani

Publicat:
Emma Răducanu se implică în scandalul momentului! Jucătoarea cu tată român a spus clar. Vrea mai mulţi bani

se implica in scandalul momentului! Jucatoarea cu tata roman iese la rampa dupa mai multe luni de pauza., fosta castigatoare de turneu de , a avut parte de accidentari grave, dupa mai multe operatii suferite anul trecut.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbora Krejcikova a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea sau titlu de Mare Slem

19:55, 13.07.2024 - Jucatoarea ceha de tenis Barbora Krejcikova, numarul 32 mondial, a castigat, sambata, la Wimbledon, al doilea titlu de Mare Slem din cariera, dupa ce a invins-o in finala pe italianca Jasmine Paolini, a saptea jucatoare a lumii, cu 6-2, 2-6, 6-4, informeaza AFP.

Scandalul penibil creat de de Nicki Minaj. Tristan Tate, acuzat de infracțiuni grave, se implica și ii transmite un mesaj rapperiței americane

10:46, 08.07.2024 - Tristan Tate, judecat in Romania alaturi de fratele sau Andrew pentru infracțiuni extrem de grave, se implica in scandalul creat de Nicki Minaj, care și-a anulat concertul din București de frica protestelor unor contabili.

Emma Raducanu s-a calificat facil in turul al treilea la Wimbledon

09:56, 04.07.2024 - Jucatoarea britanica de tenis Emma Raducanu s-a calificat cu usurinta in runda a treia a turneului de Mare Slem de la Wimbledon, miercuri, dupa de a dispus de belgianca Elise Mertens cu 6-1, 6-2, potrivit Agerpres.

Italianca Jasmine Paolini, in turul doi la Wimbledon

20:55, 01.07.2024 - Jucatoarea italiana de tenis Jasmine Paolini (7 WTA, favorita nr. 7) s-a calificat luni in turul al doilea al turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, dupa ce a trecut in doua seturi, 7-5, 6-3, de Sara Sorribes (Spania, 55 WTA).

Jasmine Paolini, surprinzatoare la Roland Garros

18:05, 05.06.2024 - Jucatoarea italiana de tenis Jasmine Paolini, numarul 15 mondial, a obtinut miercuri o calificare surprinzatoare in semifinalele turneului de Mare Slem de la Roland Garros, invingand-o pe kazaha Elena Ribakina, locul 4 mondial, in trei seturi, 6-2, 4-6, 6-4. Jasmine Paolini, care s-a impus dupa doua…

Roland Garros: Ana Bogdan a fost invinsa de ucraineanca Elina Svitolina

03:50, 02.06.2024 - Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan a fost invinsa de ucraineanca Elina Svitolina, cu 7-5, 6-2, sambata seara, in runda a treia a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, informeaza AGERPRES.

Emma Raducanu, implicata intr-un scandal urias! Jucatoarea cu tata roman a produs un adevarat taifun. Reactii si atacuri socante

09:10, 26.05.2024 - Emma Raducanu, implicata intr-un scandal urias! Ultimele dezvaluiri ale jucatoarei cu tata roman au produs un taifun in tenis. Emma Raducanu s-a prabusit total din punct de vedere sportiv, dar face valuri cu dezvaluirile sale.

Marturia socanta a sportivei cu tata roman! Emma Raducanu si-a urat proprii parinti. Dezvaluiri uluitoare ale jucatoarei

08:11, 21.05.2024 - Marturia socanta a sportivei cu tata roman! Emma Raducanu a facut afirmatii absolut uluitoare la adresa propriilor parinti. Sportiva cu tata roman a avut un trecut extrem de tulbure, iar acum s-au aflat tot ceea ce s-a intamplat.


Ce parere ai despre aceasta stire?