Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

El este bărbatul care a făcut-o pe Iasmina Halas să uite definitiv de Daminuţă! Cât de fericită este acum blondina. FOTO

Publicat:

In urma cu cateva zile, anunta in exclusivitate la "" ca s-a indragostit din nou! Blondina le-a facut inima rea admiratorilor care sperau ca au o sansa macar sa o scoata in oras, iar acum, fosta lui Daminuta a facut publica si prima fotografie... de cuplu! E clar! Gata. Ne pare rau, dar chiar nu a mai ramas loc pentru altcineva in viata ei!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polițist din Tulcea, condamnat definitiv la inchisoare pentru corupție

22:20, 15.04.2024 - Un polițist din Tulcea a fost condamnate definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita și trafic de influența. El a fost judecat pentru ca luat mita pentru a promova trei persoane sa obțina permisul de conducere.

Vergil Chitac castiga definitiv procesul deschis Fiscului, in urma unei amenzi civile aplicate de judecatori Primarului Municipiului Constanta (MINUTA)

14:10, 27.03.2024 - La mijloc era o suma de 35.500 de lei, adica circa 7.000 de euro, la cursul actual, reprezentand amenda civila aplicata de instanta Primarului Municipiului Constanta si pentru care Fiscul a demarat procedura de recuperare de la Vergil Chitac.Vergil Chitac a castigat in urma cu scurt timp definitiv procesul…

Un clujean a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare dupa ce a amenințat mai mulți polițiști cu moartea. ”Pe limba de moarte ma jur ca va prind pe toti si va rezolv”

12:10, 11.03.2024 - Continue reading Un clujean a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare dupa ce a amenințat mai mulți polițiști cu moartea. ”Pe limba de moarte ma jur ca va prind pe toti si va rezolv” at Info real.

Iasmina Halas, indragostita din nou, dupa ce a trecut prin suferințe in dragoste! Cine e barbatul care o face fericita pe blondina: ”E perfect”

22:55, 28.02.2024 - Dupa o perioada mai grea a vieții sale, in care a avut și probleme de sanatate, dar s-a confruntat și cu probleme in viața sentiementala, iata ca Iasmina Halas simte din nou fluturași in stomac. Spunem asta deoarece blondina e indragostita și de cateva saptamani se afla in ”proces de cunoaște”, ca sa…

O familie fericita la Sebeș. Se repartizeaza o locuința A.N.L. Proiect de hotarare in Consiliul Local

18:55, 27.02.2024 - O familie fericita la Sebeș. Se repartizeaza o locuința A.N.L. Proiect de hotarare in Consiliul Local O familie fericita la Sebeș. Se repartizeaza o locuința A.N.L. Proiect de hotarare in Consiliul Local Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din Sebeș din data 29 februarie se afla un proiect…

Bia Khalifa a publicat prima imagine alaturi de iubitul ei! Cine e barbatul care o face fericita pe blondina / FOTO

14:45, 25.02.2024 - Bia Khalifa a publicat prima imagine alaturi de iubitul ei! Blondina este acum mai fericita ca niciodata și traiește o frumoasa poveste de dragoste cu cel pe care l-a afișat recent pe Internet. Iata cine este barbatul care o face sa se simta implinita din toate punctele de vedere!

Nicolas Sarkozy, condamnat definitiv in dosarul „Bygmalion”

16:30, 14.02.2024 - Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost condamnat miercuri in apel la un an de inchisoare, din care sase luni cu suspendare, pentru finanțare electorala ilegala a campaniei de realegere din 2012, pe care a pierdut-o in fața lui Francois Hollande.

Bianca Dragușanu, replica acida pentru hateri. Blondina a devenit și mai puternica de cand este intens criticata: „Am urcat și am ajuns in varf” / VIDEO

15:05, 06.02.2024 - Bianca Dragușanu a starnit mereu controverse, dar blondina a fost intens criticata și de curand, cand a decis sa treaca printr-o transformare radicala și a intrat in cabinetul medicului estetician inca din primele zile din 2024.


Ce parere ai despre aceasta stire?