Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Domnișoara de onoare Natașa, răvășitoare la nunta Adrianei și a lui Valentin. S-a pozat cu Mirela Vaida și arată senzațional! Nu mai e durdulie!

Publicat:

Dragostea celor doi fosti concurenti de la "Mireasa pentru fiul meu", Adriana și Valentin,  a inflorit  odata cu juramintele pe care si le-au facut in fata lui Dumnezeu. Inconjurati de toate persoanele dragi lor si cu foarte mari emotii, Adriana si Valentin s-au casatorit religios.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce se intampla intre Adriana și Albert. Ce relație au in prezent cei doi concurenți: "Ne-am apropiat..."  / VIDEO

20:55, 16.04.2024 - La petrecerea de zilele trecute, Albert s-a apropiat de Adriana. Cei doi concurenți se afla, din nou, in cunoaștere. Ce au declarat cand au fost intrebați de prezentatoarea emisiunii, Gabriela Cristea, ce fel de relație au in prezent.

O noua nunta in aceasta vara in showbizul romanesc. Se vor casatori religios

20:00, 10.04.2024 - Bat clopote de nunta in showbizul romanesc. Doua celebritați iși vor uni destinele in fața lui Dumnezeu chiar vara aceasta și au ales o data speciala in care sa celebreze asta. Ce semnifica pentru ei și unde va avea loc marele eveniment al anului. Nunta mare in lumea mondena Anul acesta este anul nunților,…

Reacția Anamariei Prodan dupa ce s-a zis ca Gigi Becali va fi naș la nunta ei cu Ronald Gavril: „Eu nu m-am impacat cu el ca sa am avantaje de pe urma lui”

16:56, 09.04.2024 - Anamaria Prodan s-a impacat cu Gigi Becali dupa ce timp de trei ani au fost in scandal. Totodata, impresara a facut și declarații despre relația cu omul de afaceri, dupa ce s-a zis ca el va fi naș la nunta ei cu Ronald Gavril. Timp de trei ani de zile, Anamaria Prodan și Gigi Becali s-au atacat reciproc…

Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela dupa ce a ajuns de urgența la spital. Ce mesaj le-a transmis susținatorilor sai

15:46, 08.04.2024 - Ela, fosta concurenta din sezonul 4 Mireasa, și-a ingrijorat susținatorii dupa ce soțul ei a facut un anunț neașteptat. Petrica Nemeș a dat vestea ca partenera lui a ajuns de urgența la spital in urma cu mai bine de o saptamana. Iata ce mesaj a transmis tanara.

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Valentin și Antonia s-au certat. Gestul facut de baiat cand nervii au atins cote maxime

14:25, 28.02.2024 - Antonia și Valentin s-au certat serios dupa ce baiatul a spus ca iubita sa a purtat o rochie scurta, care dezvaluia mai mult decat trebuia. Fata a fost foarte deranjata și l-a acuzat ca o pune intr-o lumina proasta.

Mireasa - Capriciile iubirii. Valentin și Cristian și-au aruncat replici dure. De ce s-au luat la cearta cei doi concurenți: „Tu pentru mine nu mai exiști” / VIDEO

21:15, 19.02.2024 - Sambata seara, Valentin și Cristian și-au spus vorbe grele. Valentin i-a spus lui Cristian ca a venit in emisiune doar ca sa se ridice din nou. Ulterior, Valentin i-a menționat lui Cristian, pe un ton acuzator, diverse lucruri din trecutul lui.

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.


Ce parere ai despre aceasta stire?