Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu la Teatrul de Comedie! Regizoarea a murit la doar 37 de ani / Foto

Publicat:

Doliu la Teatrul de Comedie! Regizoarea a murit la doar 37 de ani. Cum a reacționat Maia Morgenstern

Marina Malaia, regizor tehnic, a murit ieri, la varsta de numai 37 de ani, dupa o lupta cu o boala necruțatoare.

„Anunțam cu regret ca inca un membru a mai parasit familia Teatrului de Comedie! Colega noastra, Marina Malaia, regizor tehnic, a pierdut ieri, la varsta de numai 37 de ani, lupta cu o boala necruțatoare.Transmitem condoleanțe familiei, prietenilor și apropiaților!”, a transmis Teatrul de Comedie pe Facebook, potrivit romaniatv.net.

a scris un mesaj dupa…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Doliu uriaș in sportul romanesc: A murit o legenda a boxului din țara noastra

12:20, 23.07.2024 - Fostul mare boxer Constantin Gruescu, campion european in 1973 la cat. musca, la Belgrad, s-a stins din viata, luni, la varsta de 79 de ani, a anuntat, marti, Clubul Sportiv al Armatei Steaua pe pagina sa de Facebook.

Doliu in sportul romanesc: un campion a murit, la 47 de ani, dupa o boala necruțatoare. Anunțul Federației a șocat 

15:00, 11.07.2024 - Doliu in Romania. Un sportiv medaliat la Campionatele Mondiale si Europene a incetat din viata, la varsta de 47 de ani, din cauza unei boli necrutatoare, a anuntat, astazi, Federatia.Citește continuarea pe realitateasportiva.net .

Doliu in sportul romanesc: un campion a murit, la 47 de ani, dupa o boala necruțatoare. Anunțul Federației a șocat 

13:15, 10.07.2024 - Doliu in Romania. Un sportiv medaliat la Campionatele Mondiale si Europene a incetat din viata, la varsta de 47 de ani, din cauza unei boli necrutatoare, a anuntat, astazi, Federatia.Citește continuarea pe realitateasportiva.net .

Este doliu in PSD! Un politician a murit dupa ce a fost ales in al 6-lea mandat

15:15, 08.07.2024 - Mircia Acatrinei, membru al PSD, a murit la doar o luna dupa ce fusese reales pentru al șaselea mandat consecutiv, informeaza Monitorul de Botoșani.Mircia Acatrinei a condus destinele comunei Coșula timp de cinci mandate, incepand din anul 2004 pana in 2024. Inainte de a fi ales primar, el a ocupat…

Cand va fi inmormantat Marius Baiazid, lautarul mort dupa lupta cu o boala necruțatoare. Rasturnarea de situație cu privire la ziua in care va fi condus pe ultimul drum

21:20, 18.06.2024 - Marius Baiazid a murit ieri, lasand in urma un gol imens. Lautarul a lasat in urma trei copii, care acum il plang pe tatal lor. Familia se pregatește de cel mai greu moment: ziua in care va fi inmormantat.

Doliu in lumea muzicii. Un lautar celebru a murit dupa o lupta crancena cu boala

14:41, 16.06.2024 - Marius Baiazid a murit in aceasta dimineața dupa o lupta crancena cu o boala nemiloasa. Cantarețul era internat la Spitalul Municipal din București de la inceputul lunii dupa a inceput sa se simta tot mai rau.Familia, apropiații și fanii se rugau pentru sanatatea lui in mediul online. 

Doliu in lumea muzicii! S-a stins din viața una dintre cele mai indragite artiste, Francoise Hardy a murit la 80 de ani

15:05, 12.06.2024 - Francoise Hardy, cantareața din Franța de renume internațional și muza a modei, a murit la varsta de 80 de ani. Artista suferea de ani de zile de o boala incurabila. Boala de care a murit Francoise Hardy Fiul cantareței franceze, Thomas Dutronc, a anunțat moartea artistei pe retelele de socializare:…

Doliu uriaș la echipa naționala de fotbal. A murit medicul echipei feminine

08:11, 06.05.2024 - Doliu in fotbalul Romanesc. Medicul Naționalei femine a decedat chiar in ziua de Paști. Peste 30 de ani petrecuți la loturile naționale Doliu in fotbalul romanesc. Doctorul Naționalei Romaniei de Fotbal Feminin a decedat chiar in ziua de Paști. Doamna Dr. Cornelia Ionescu a lucrat peste 30 de ani pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?