Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce să nu reîncălzești carnea de pui la cuptorul cu microunde. Avertismentul unui expert

Publicat:
De ce să nu reîncălzești carnea de pui la cuptorul cu microunde. Avertismentul unui expert

Un expert in zona alimentara a explicat care sunt motivele pentru care carnea de pui nu ar trebui reincalzita la cuptorul cu microunde. Preparatul pe care il vei scoate din aparatul electrocasnic nu-i va mulțumi deloc pe cei prezenți la masa. Ce se intampla cu carnea, cat timp este supusa microundelor. Carnea de pui, 75% […] The post De ce sa nu reincalzești carnea de pui la cuptorul cu microunde. Avertismentul unui expert appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertismentul unui istoric roman: „Vladimir Putin va ataca un stat NATO. V-o dau in scris”

12:26, 13.04.2024 - Oare declarațiile recente ale liderului de la Kremlin au dezvaluit adevaratele sale intenții, planul pe care vrea sa il indeplineasca in noul mandat abia caștigat in fruntea Rusiei? Un istoric roman avertizeaza clar: Vladimir Putin va ataca un stat NATO. Ce ar putea sa se intample in viitorul nu foarte…

Alimentul nociv pe care și mulți romani il consuma dimineața. Afecteaza memoria, avertismentul dat de medici

09:50, 02.04.2024 - Cel mai nociv aliment, pe care mulți il consuma la micul-dejun. Chiar daca este preferat de o mulțime de oameni, printre care și copii, nu are efecte bune asupra sanatații. Din contra, este asociat de specialiști cu afectarea memoriei. Cel mai periculos aliment, consumat la micul dejun Exista un aliment…

La cate grade se face carnea de pui la cuptorul electric. Sigur ai greșit și tu, de asta iese uscata și fara gust

17:05, 18.03.2024 - Puiul nu trebuie sa iasa uscat. Exista o mulțime de secrete pe care sa le pui in aplicare atunci cand vrei sa gatești pui, fie ca folosești doar pieptul, pulpele sau vrei sa faci un pui intreg. De cele mai multe ori, pieptul este cel care iese uscat, pentru ca nu are prea multa grasime, […] The post…

Prin ce se da carnea de snitel prima oara pentru a se patrunde bine. Nu prin faina sau ou! Secretul bucatarilor

11:50, 15.03.2024 - Vrei sa prepari șnițele din carne ca in carțile de bucate? Nu le da prin faina sau prin ou. Bucatarii experimentați iți recomanda sa folosești un alt produs: apa. Care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a gati preparatul și cum trebuie sa procedezi. Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de…

Este bine sau nu sa reincalzești carnea de pui la cuptorul cu microunde. Ce spun experții despre acest obicei al romanilor

18:50, 13.03.2024 - Și tu te numeri printre persoanele care obișnuiesc sa reincalzeasca carnea de pui la cuptorul cu microunde? Ei bine, trebuie sa știi ca acest obicei nu etse unul doarte bun pentru sanatate. Iata ce spun experții despre acest lucru, dar și ce se intampla cu carnea in momentul in care este supusa microundelor!

Alimentul care are mai puține grasimi decat carnea sau ouale. Mihaela Bilic il recomanda tuturor

21:10, 09.03.2024 - Mulți romani se confrunta cu dificultați cand vine vorba despre consumarea unei mese cu grasimi puține. Medicul nutriționist Mihaela Bilic a dezvaluit care este alimentul cu conținut de grasimi mai mic decat carnea sau ouale. Ce este recomandat sa mananci, de fapt, pentru a nu-ți pune in pericol sanatatea.…

Carnea pentru care romanii au renuntat la cea de porc. Este consumata zilnic, ce spun expertii

16:00, 03.03.2024 - Fie ca au fost convinși de recomandarile specialiștilor sau forțați de scumpirile din ultima perioada, romanii au inceput sa faca schimbari in meniul zilnic. Afla, din randurile de mai jos, care este carnea pentru care romanii au renuntat la cea de porc. Este consumata zilnic la noi in țara, in cantitați…

De ce sa pui carnea de porc 30 de minute la frigider inainte de a o gati. Cotletele vor ieși perfecte

16:30, 19.02.2024 - Vrei sa gatești cotlete de porc delicioase? Playtech Știri iți explica secretele unui preparat deosebit. Afla in randurile de mai jos care este motivul pentru care ar trebui sa lași carnea de porc 30 de minute la frigider, inainte de a o gati. Rezultatul final va mulțumi chiar și pe pretențioși! Cotletele…


Ce parere ai despre aceasta stire?