Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce românii sunt mai rezistenţi la Covid-19. Descoperirea cercetătorilor belgieni

Publicat:

Cercetatorii belgieni de la au descoperit de ce in Romania, si in general, in tarile din este mai mica incidenta a cazurilor grave de COVID-19, respectiv a celor soldate cu decese. Explicatia tine de configuratia diferita a celulelor din caile noastre respiratorii determinata de anumite caracteristici genetice. Impactul coronavirusului este determinat de anumite caracteristici genetice, au concluzionat cercetatorii de la . Acestia au descoperit o legatura evidenta intre o gena (ACE1) si dezvoltarea Covid-19. „Cercetatorii de la Universitatea…

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

A fost descoperita o noua proprietate a luminii, care pune la indoiala ințelegerea noastra privind interacțiunea cu materia

21:55, 11.05.2024 - In studiul lor publicat in revista ACS Nano, oamenii de știința explica faptul ca au descoperit ca fotonii, care sunt particule de lumina, pot capata un impuls foarte mare atunci cand sunt confinați in spații minuscule din siliciu. Aceasta proprietate este similara cu modul in care se comporta electronii…

Ce au descoperit recent cercetatorii sub suprafața Pamintului

00:40, 01.05.2024 - Cercetatorii de la Northwestern University din SUA au anunțat ca au descoperit „un tezaur acvatic” ascuns adinc sub suprafața Pamintului. Descoperirea a fost posibila datorita unui tip de roca albastra care exista in mantaua planetei noastre și are abilitatea unica de a capta apa in structura sa. {{739030}}Anunțul…

Gaz radioactiv descoperit in 25% din școlile și gradinițele din Romania

12:01, 22.04.2024 - Alerta in mai multe școli și gradinițe din Romania din cauza unui gaz radioactiv. Acesta a fost descoperit intr-un sfert din unitațile de invațamant din țara. Cercetatorii de la facultatea Babeș Bolyai din Cluj Napoca avertizeaza ca elevii sunt expuși riscului crescut de a face cancer pulmonar. Radonul,…

Invazia microplasticelor

05:10, 26.03.2024 - Peste 380 de milioane de tone de plastic sunt produse in fiecare an. Plasticul este extrem de rezistent, dar atunci cand incepe sa se degradeze, el elibereaza particule mici de plastic in mediu. Microplasticele, particule mai mici de 5 milimetri, și nanoplasticele, particule mai mici de 1000 de nanometri,…

Dacian Cioloș a facut plangere penala la Parchetul General impotriva lui Marcel Ciolacu in cazul Roșia Montana

11:36, 11.03.2024 - Europarlamentarul REPER Dacian Cioloș a depus luni, 11 martie, un denunț la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casație și Justiție impotriva premierului Marcel Ciolacu, dupa ce Romania a caștigat procesul Roșia Montana.Ciolos susține ca a depus denuntul contra lui Ciolacu „pentru raul pe care l-a…

Marcel Ciolacu, prima reacție dupa victoria-surpriza in cazul Roșia Montana

23:55, 08.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu reacționeaza la victoria de la ICSID in procesul privind exploatarea miniera de la Roșia Montana. „Am caștigat procesul Roșia Montana!!! Ne-am luptat pentru Romania pentru ca era nedrept ca fiecare salariat și pensionar al acestei țari sa fie penalizat pentru ticaloșia unor…

Un barbat din Germania ar fi primit 217 doze de vaccin Covid fara efecte secundare

08:36, 06.03.2024 - Un barbat din Germania s-a vaccinat de 217 ori impotriva COVID si nu a avut efecte secundare . El a devenit studiu de caz medical. Un barbat german „hipervaccinat”, care ar fi primit 217 vaccinuri anti-Covid in 29 de luni, nu a prezentat „niciun semn” ca ar fi fost vreodata infectat cu virusul care…

Un barbat din Germania s-a vaccinat de 217 ori anti-COVID. Ce au descoperit cercetatorii

07:55, 06.03.2024 - Un barbat german "hipervaccinat", care ar fi primit 217 vaccinuri Covid in 29 de luni, nu a prezentat "niciun semn" ca ar fi fost vreodata infectat cu virusul care provoaca Covid-19 si nu a raportat niciun efect secundar legat de vaccin, potrivit unui studiu publicat in revista Lancet Infectious Diseases,…


Ce parere ai despre aceasta stire?