Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce persoanele complet vaccinate încă se pot îmbolnăvi de COVID-19

Publicat:

O mica parte dintre persoanele vaccinate anti-COVID-19 inca se pot imbolnavi, facand forme mai ușoare ale bolii. De ce se intampla acest lucru? , fost manager la Spitalul Matei Balș din București, a explicat ca vaccinurile anti-COVID-19 sunt esențiale pentru a opri pandemia. „Vaccinurile ne protejeaza pe dinauntru și nu la nivelul mucoaselor”, a explicat medicul, dupa cum arata Libertatea . „Vaccinul ne protejeaza sa nu facem forme de boala, dar nu ne protejeaza daca renunțam la masca, la masurile de igiena personala”. El a pus ca „este posibil ca la nivelul mucoasei…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum și cand se depune  formularul 212 „Declaratie unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice” in anul 2024

07:10, 02.04.2024 - AJFP Salaj informeaza  contribuabilii ca, prin OPANAF 6/2024 a fost aprobat noul model, instrucțiunile de completare și de depunere in anul 2024 a formularului 212 „Declaratie unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice”.In anul 2024, termenul de depunere…

Jaful secolului din bugetul Romaniei - 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID, distruse. Inca 3 milioane sunt in depozite

23:05, 01.04.2024 - Ministrul Alexandru Rafila anunta, luni seara, ca circa 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 au fost distruse sau urmeaza sa fie distruse in perioada urmatoare, iar 3 milioane de doze mai sunt in depozite. In ceea ce priveste procesul intentat de Pfizer pentru vaccinurile pe care Romania a refuzat…

Persoanele cu boli de inima sufera intai modificari la nivelul creierului (studiu)

01:06, 31.03.2024 - O noua analiza la care au participat peste 13.000 de persoane a relevat ca modificarile vaselor de sange din creier, care pot creste riscul de accident vascular cerebral (AVC) si dementa, sunt frecvente la persoanele cu o serie de afectiuni cardiace, indiferent daca au suferit sau nu un AVC.  O…

Studiu. „Ceața cerebrala“ provocata de Long COVID micșoreaza IQ-ul

23:05, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Long COVID au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, arata un studiu coordonat de un cercetator in neuroștiințe.

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

16:35, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

Printre efectele pe termen lung ale Covid: scaderea IQ-ului. Descoperirea surprinzatoare a cercetatorilor

07:01, 29.02.2024 -  Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19 poate avea un impact asupra abilitatilor cognitive si de memorie care dureaza un an sau mai mult dupa infectie. Persoanele cu simptome nerezolvate care au persistat mai mult de 12 saptamani au avut deficiente…

Județul Brașov ramane pe primul loc la cazurile de rujeola de la nivel național

20:30, 21.02.2024 - Prefectul județului Brașov, Mihai Catalin Vasii, și subprefectul Lucian Patrașcu, alaturi de reprezentanți ai Direcției de Sanatate Publica Brașov, au organizat astazi o intalnire cu asistenții medicali comunitari, mediatorii sanitari, reprezentanți ai Asociației Partida Romilor Pro-Europa și alți reprezentanți…

Ministrul Sanatații, despre refuzul vaccinurilor: „Epidemia de rujeola face victime in continuare, lumea nu ințelege”

23:35, 11.02.2024 - Nu am avut apetența deosebita in Romania pentru vaccinare antigripala. La noi au fost 1,5 milioane de doze administrate, anul asta ceva mai puțin, nu sunt suficiente ca sa oprești transmiterea gripei. Alte țari au avut mult mai mult, acolo oamenii incearca sa protejeze categoriile cele mai expuse.Numarul…


Ce parere ai despre aceasta stire?