Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce ar fi fost UCISĂ lady Di şi ce SECRET a luat cu ea în mormânt

Publicat:

Moartea printesei Diana va fi mult timp discutata deoarece planeaza tot felul de suspiciuni vis-a-vis de modul cum a fost provocat accidentul. Mai mult, sunt voci tot mai multe care sustin ca , le-a aflat toate dedesubturile membrilor familiei regale si asta a deranjat, dar cel mai rau pe care a fost mereu nedreapta cu nora sa.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mama lui Gabi Stangau a izbucnit, la 2 luni de la moartea violonistului: “Te uita toți”. Ințepatura pentru Diana, nora sa?! / FOTO

11:05, 24.04.2024 - Mama lui Gabi Stangau nu a putut sa se mai abțina și a izbucnit, la doua luni de la moartea violonistului. Mesajul postat de femeia care i-a dat viața regretatului violonistului. Sa fi fost o ințepatura pentru nora ei, Diana?

Tatal Andreei Morega, fata ucisa de Mirel Dragomir, nu iși revine din șoc. Barbatul nu poate accepta ca fiica lui nu se va mai intoarce niciodata acasa: ”Daca aș putea sa...”

10:10, 13.04.2024 - Au trecut trei saptamani de la ziua in care Andreea Morega a fost ucisa cu sange rece de Mirel Dragomir. Moartea studentei din Timișoara a lasat un gol adanc in sufletele parinților ei, care nu iși revin din șocul pe care le-au suferit. Tatal ei a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

Mesaje de durere dupa moartea femeii din Argeș, ucisa de soț cu ciocanul de batut șnițele: „Ce sfarșit tragic ai avut”. S-au casatorit in 2019

18:20, 10.04.2024 - O femeie din Argeș a fost ucisa de soț cu ciocanul de batut șnițele. Mihaela și partenerul ei s-au casatorit in 2019, iar apropiații o plang pe femeie, care a incercat pana in ultima clipa sa se salveze.

Soția lui Marius Țepeliga, distrusa de durere dupa moartea lui. Andreea Neagoe l-a vizitat la mormant / VIDEO

15:25, 01.04.2024 - Soția lui Marius Țepeliga nu iși mai gasește liniștea, de cand lautarul s-a stins din viața. Andreea Neagoe a transmis un nou mesaj dureros, prin care a exprimat cat de mult sufera in urma morții lui. Soția lui l-a vizitat la mormant.

Verișoara Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, mesaj sfașietor dupa moartea fratelui ei. Eduard avea doar 15 ani: ”Vei ramane...”

16:45, 30.03.2024 - Familia Andreei Morega trece prin cea mai grea incercare a vieții. La o zi dupa ce studenta de 21 de ani a fost condusa pe ultimul drum, verișorul ei, Eduard, s-a stins din viața pe patul de spital. Sora lui este devastata de durere și a transmis un mesaj sfașietor.

Mesaje de durere, dupa moartea Andreei, studenta din Timișoara ucisa de iubitul ei! Tanara de 21 de ani a fost gasita injunghiata in apartament / FOTO

14:10, 23.03.2024 - Andreea și-a gasit sfarșitul la varsta de 21 de ani, dupa ce a fost ucisa cu sange rece de propriul ei iubit. Mesaje de durere in memoria studentei la Medicina. Tanara a fost descoperita injunghiata.

Soția lui Gabi Stangau, devastata de durere și la o luna de la moartea lui! Diana nu iși gasește liniștea: ”Totul este bucați” / FOTO

13:00, 17.03.2024 - S-a implinit o luna de la moartea lui Gabi Stangau, iar familia lui ii duce dorul in fiecare zi. Soția artistului, Diana, este devastata de durere și nu iși mai gasește liniștea in lipsa lui. Diana a scris un mesaj emoționant in memoria soțului ei.

Judecat pentru moartea sotiei sale, Rohan Dennis s-a prezentat pentru prima data in fata instantei

13:35, 13.03.2024 - Trimis in judecata pentru moartea sotiei sale Melissa Hoskins, fostul mare ciclist australian Rohan Dennis (33 de ani) s-a prezentat marti pentru prima data in fata unei instante australiene, care a amanat dosarul pentru 6 august. Rohan Dennis a aparut in fata unui tribunal, marti, la Adelaide. ...


Ce parere ai despre aceasta stire?