Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce a ales Flavia Mihășan să își taie pleoapele. Cum a ajuns să apeleze la bisturiul medicului estetician. Declarații exclusive

Publicat:

Și-a facut curaj și trecut pragul cabinetului medicului estetician, pentru a-și face intervenția pe care și-a dorit-o de mai mult timp. Este vorba despre Flavia Mihașan, care a decis sa iși taie pleoapele. Daca pentru unii pare o intervenție bizara sau complicata, vedeta ne-a povestit pe larg cum a decurs totul, dar și cum se simte in aceste momente, la aproximativ o saptamana de la operația de blefaroplastie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine e, de fapt, trapperul AlbertNBN! Declarații exclusive despre familia sa. Ce spun parinții despre muzica lui / VIDEO

22:50, 24.04.2024 - Cine este, de fapt, AlbertNBN. Trapper-ul face declarații exclusive despre familia sa. Am aflat ce spun parinții artistului despre muzica pe care acesta o canta, dar am povestit și despre "gluma scarboasa" pe care i-a facut-o una dintre surorile sale.

Vlad Obu, prietenul fraților Tate, liber dupa 10 luni de arest! Primul lucru pe care l-a facut controversatul milionar in libertate. Declarații exclusive

22:55, 16.04.2024 - Vlad Obu, prietenul fraților Tate, este liber dupa 10 luni in care a fost arestat. Controversatul milionar ne-a oferit declarații exclusive despre prima zi in libertate, dar și despre stadiul procesului in care este cercetat.

Ce se intampla in procesul Nabei Salem! Femeia care a dat-o in judecata face declarații exclusive

23:45, 06.04.2024 - Ce se intampla in procesul Nabei Salem cu femeia care a dat-o in judecata pentru cadouri. Dosarul a avut un nou termen, iar Rubi, cea despre care Naba a spus ca i-a fost iubita, face declarații exclusive.

Clipe de groaza pentru Bella Santiago pe scena. Ce i s-a intamplat artistei chiar in timp ce canta. Declarații exclusive!

23:05, 27.03.2024 - In urma cu mai mult timp, Bella Santiago a trecut prin momente de panica chiar in timp ce se afla pe scena. Artista ne-a vorbit, in exclusivitate, despre clipele pe care le-a traversat in cadrul unui concert. Ce i s-a intamplat cantareței.

Momente de groaza pentru Randi. Cantarețului i s-a facut rau pe scena. Declarații exclusive! / VIDEO

23:45, 17.03.2024 - Randi e unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, insa cum știm ca viața de cantareț nu e tot timpul ușoara, acesta a facut publice cateva lucruri mai puțin știute despre el. In urma cu ceva timp a trecut prin momente de groaza chiar in timp ce se afla pe scena. I s-a facut rau și nu a mai putut…

Femeile mutilate de medicul estetician din Constanța au facut declarații halucinante! Cat de grava a fost starea lor, dupa intervenții: ”Eram umflata, eram vanata”

22:30, 14.03.2024 - O mulțime de femei au fost mutilate de un medic estetician, care acum are probleme grave cu legea. Victimele lui Hussein Shamieh au facut marturisiri halucinante despre ceea ce au trait pe patul de operație, dar și despre cat de grava a fost starea lor dupa intervențiile chirurgicale.

Cum a afectat-o pe Olga Barcari asocierea cu Catalin Bordea! Au avut sau nu o relație cei doi. Declarații exclusive / VIDEO

22:55, 11.03.2024 - Olga Barcari vorbește despre cum a afectat-o asocierea cu Catalin Bordea și valul de mediatizare de care a avut parte. Ce se s-a intamplat mai exact intre cei doi, au avut sau nu o relație. Cum au gestionat situația dupa aparițiile in presa.

Inca o vedeta de la noi renunța la implanturile mamare! Motivul pentru care artista a luat aceasta decizie. Declarații exclusive! / VIDEO

22:46, 04.03.2024 - Inca o vedeta de la noi s-a hotarat sa renunțe la implanturile mamare, dupa noua ani. Care este motivul pentru care a luat cantareața aceasta decizie. Artista nu ar fi facut intervenția, daca gandirea ei din trecut, era aceeași cu cea de acum.


Ce parere ai despre aceasta stire?