Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cumpărăturile de 8 martie se fac cel mai ușor la mall. A început Lady Expo

Publicat:

La Iulius Mall, misiunea de a cumpara un cadou pentru mama, sotie, prietena, fiica, sora sau bunica este mult mai simpla, pentru ca, in perioada 7 – 10 martie 2019, are loc targul Ladies’ Expo. Aici, cei aflati in cautarea darurilor de 8 Martie au la dispoziție o gama extinsa de produse cosmetice, de infrumusețare, curațire si intreținere a corpului, parfumuri, produse naturiste si apicole, lumanari parfumate, decorațiuni interioare, articole din blana si piele, poșete, accesorii, eșarfe si multe altele. Expoziția cu vanzare are loc la parterul mall-ului.

De ziua lor, femeile care vor…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Umanismul golanesc al Occidentului

14:20, 08.05.2024 - Momentul vizitei de marți a  președintelui Xi Jinping la Belgrad nu a fost deloc intamplator: cu exact 25 de ani inainte, forțele NATO au bombardat ambasada chineza din oraș in timpul Operațiunii Allied Force, campania de doua luni și jumatate impotriva a ceea ce pe atunci era Republica Federala Iugoslavia.…

„Crizantema de Aur” – campania naționala de preselecții (15 mai-30 iunie 2024). Alina Mavrodin la ”Pulsul zilei”, cu Mihai Florin Pohoața, 8.05.2024.

13:31, 08.05.2024 - Campania naționala de preselecții (15 mai – 30 iunie 2024) a Festivalului Național de Romanțe „Crizantema de Aur”, ediția a 57-a, 2024. In perioada 15 mai – 30 iunie 2024 se va desfașura campania naționala de preselecție pentru Festivalul Național de Interpretare și Creație a Romanței Romanești „Crizantema…

FOTO Momentul in care Paza de Coasta chineza ataca nave filipineze. „Erau atat de aproape incat le vedeam fețele”

16:01, 02.05.2024 - O echipa BBC aflata pe o nava de Paza de Coasta filipineza a fost martora unui incident provocat de o nava chineza de dimensiuni mult mai mari. „Erau atat de aproape incat le vedeam fețele”, spune un reporter. Doi dintre militarii filmau nava filipineza.

Ziua Veteranilor de Razboi, marcata in acest an la Giroc

14:35, 28.04.2024 - Anual, in 29 aprilie, se sarbatorește Ziua Veteranilor de Razboi. Momentul va fi marcat, luni, in Parcul Eroilor din comuna Giroc. La nivel național, Ministerul Apararii Naționale deruleaza campania „Onor veteranilor de razboi“.

Un polițist din Iași a denunțat a patra incercare de mita intr-o luna. A refuzat 100 de euro de la un șofer

13:51, 24.04.2024 - Un polițist din Iași a sesizat Call-center-ul anticorupție pentru a patra oara in ultima luna, dupa ce un șofer a promis ca ii da lui și altui polițist cate 100 de euro ca sa nu fie amendat, iar in final „le-a oferit efectiv suma de 100 de euro”, a transmis DGA, miercuri, 24 aprilie.Agentul de Poliție…

VIDEO Un barbat iși desface o bere, pentru ca „e rece”, in momentul in care polițiștii stau cu arma ațintita spre el

18:35, 20.04.2024 - Mulți cred ca este o crima sa lași o bere sa se incalzeasca, iar un barbat din Florida a decis sa-și beea bere rece chiar daca era inconjurați de polițiști cu armele ațintite spre el. Imaginile filmate de camera de corp a unui polițist au devenit virale.

Romanca din Israel, dezvaluiri cutremuratoare despre momentul in care țara a fost atacata de Iran. Oamenii se tem pentru viața lor: ”Nu se stie ce va fi”

17:00, 14.04.2024 - Atacul Iranului asupra Israelului a starnitt groaza in cazul oamenilor. O romanca din Israel a facut declarații despre ceea ce a trait in momentul in care s-a produs atacul. Oamenii se așteapta la scenarii de groaza in perioada urmatoare.

Iulius Town și Alergotura te provoaca sa urci sute de trepte!

21:15, 01.03.2024 - Una dintre cele mai apreciate competiții in care va puteți testa atat condiția fizica, cat și spiritul de echipa va avea loc in weekend in Iulius Town. Alergotura va provoaca și in acest an sa va testați limitele la Team-Up and Run! Și micii aventurieri sunt așteptați cu provocari specifice varstei,…


Ce parere ai despre aceasta stire?