Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se bate corect carnea pentru șnitele. Cea mai mare greșeală pe care o fac gospodinele

Publicat:
Cum se bate corect carnea pentru șnitele. Cea mai mare greșeală pe care o fac gospodinele

Șnițelele sunt adorate de toata lumea, de la cei mai mici la cei mai mari. Este unul dintre preparatele cele mai simplu de pregatit. Necesita puține ingrediente, dar multe gospodine nu știu cum se bate corect pieptul de pui pentru șnițele. Iata metodele simple prin care șnițelele ies mai delicioase și gustoase! Cum se bate […] The post Cum se bate corect carnea pentru șnitele. Cea mai mare greșeala pe care o fac gospodinele appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ouale se pun la fiert in apa rece sau calda? Marea greșeala pe care o fac gospodinele 

16:46, 24.04.2024 - Cand vine vorba despre oua, lucrurile par destul de simple, insa adesea devin destul de complicate. Exista o serie de reguli pe care trebuie sa le urmezi pentru a te asigura ca ouale iți ies perfecte. Mulți se intreaba daca ouale se pun la fiert in apa rece sau calda? Și mulți greșesc inca dinainte…

Cat trebuie fiarta carnea de rața ca sa iasa frageda și gustoasa. Așa va ieși senzaționala

20:35, 13.04.2024 - Carnea de rața este cu adevarat o delicatesa, daca este gatita corect, fiind un tip de carne ceva mai complicat. Puțini știu, insa, cat trebuie lasata la fiert, pentru ca preparatul nostru sa fie unul ca la carte. Daca ții cont de timpul exact, se va topi in gura la propriu. Cum se fierbe corect […]…

Cum se pun corect perdelele. La ce distanța trebuie sa fie de geam și podea, multe femei fac greșeala asta

13:06, 24.03.2024 - Amenajarea unei case inseamna atat mobilier, cromatica și materiale, dar foarte importante sunt și perdelele. Ca sa arate bine, trebuie sa fie așezate corect, ca la carte. La ce distanța trebuie sa fie de geam și podea, detaliul care le scapa multor femei. Cum se așaza corect perdelele Montajul perdelelor…

Cand se tunde via primavara. Modul corect de taiere pentru struguri mari și zemoși, mulți fac greșeala

14:50, 22.03.2024 - Tunderea viței de vie primavara este un proces important, daca doriți sa aveți o recolta bogata de struguri. Taierile la vie se fac in funcție de mai multe aspecte, dar multe persoane greșesc cand efectueaza acest proces. De obicei, tunderea se face in perioada de repaus vegetativ. In continuare va…

Cum se congeleaza corect carnea tocata. Secretul gospodinelor care te va ajuta enorm de acum

10:15, 20.03.2024 - Congelarea este o metoda de a pastra prospețimea și aroma carnii, mai degraba decat evitarea alterarii sale, deși este și acesta un avantaj. Playtech Știri iți explica cum se congeleaza carnea tocata in condiții de siguranța alimentara. Nu o pastra inghețata mai mult de doua, trei luni. Avantajele congelarii…

Temperatura maxima la care ai voie sa gatești cu uleiul de masline extravirgin. Altfel se va arde mancarea, ce greșeala fac gospodinele

17:00, 09.03.2024 - Multe gospodine fac greșeala de a folosi ulei de masline la gatitul a diverse mancaruri, fara a ști ca trebuie sa respecte un așa-zis punct de fum cand seteaza flacara la aragaz sau cuptor. Care este temperatura maxima la care ai voie sa incalzești uleiul de masline extravirgin. Cum este folosit uleiul…

Greșeala pe care o fac multe gospodine cand gatesc pieptul de pui. Așa nu va mai ieși uscat

16:30, 05.02.2024 - Este considerata o carne fada, mancata doar de nevoie, nu de placere, insa poate fi aromata, un adevarat rasfaț pentru papilele gustative, daca este preparata corect. Afla, din randurile de mai jos, care este greșeala pe care o fac multe gospodine cand gatesc pieptul de pui. Sanatate versus aroma Carnea…

Ai preparat greșit șnițelele pana acum. Cum se fac corect, ce ingrediente trebuie sa folosești

18:35, 01.02.2024 - Șnițelele sunt un fel de mancare cunoscut in intreaga lume, insa multe gospodine prefera sa-l gateasca diferit fața de rețeta originala. Șnițelul clasic iși are originile in Austria și era preparat din carne de vițel și pesmet. Intre timp, șnițelul a ajuns sa fie preparat și din carne de pui sau porc.…


Ce parere ai despre aceasta stire?