Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

COVID-19 - Președintele Armeniei a fost spitalizat

Publicat:

Presedintele armean , bolnav de covid-19, a fost spitalizat vineri in urma unor complicatii, anunta presedintia, potrivit agentiilor ruse de presa, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Anumite complicatii au aparut in legatura cu infectarea cu noul coronavirus a presedintelui armean. El este examinat”, a anuntat presedintia.

Seful statului armean, in varsta de 67 de ani, primeste ingrijiri cu privire la tulburari cardiace, scrie presa locala, potrivit agentiei ruse de presa Interfax,

a refuzat joi sa semneze un decret privind numirea unui…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șeful BMW e impotriva impunerii de taxe vamale pentru mașinile electrice chinezești: „Nu va exista nicio masina in UE fara componente din China”

16:00, 08.05.2024 - Seful BMW, Oliver Zipse, a avertizat ca impunerea de taxe vamale de catre Uniunea Europeana la importurile de vehicule electrice (EV) chinezesti ar putea avea efecte contrare celor scontate, relateaza agenția Reuters, citata de Agerpres.

Batalia dintre Pfizer și Moderna privind vaccinurile anti-Covid incepe la Londra

15:01, 23.04.2024 - Pfizer și partenerul sau german BioNTech au cerut unei instanțe de la Londra sa revoce brevetele pe care rivalii de la Moderna l-au obținut pentru tehnologia cheie in dezvoltarea vaccinurilor anti-Covid, batalia juridica incepand marți in capitala britanica, relateaza Reuters.

Seful FSB acuza SUA, Marea Britanie si Ucraina ca ar fi in spatele atacului de la Moscova

17:15, 26.03.2024 - Directorul Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB, fostul KGB), Aleksandr Bortnikov, a acuzat marti SUA, Regatul Unit si Ucraina ca s-ar afla in spatele atacului de la sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, informeaza Reuters, care citeaza TASS.

Haos in Argentina: Fotbalistul Angel Di Maria, amenințat de bandele de traficanți de droguri in orașul natal

23:46, 25.03.2024 - Atacantul argentinian Angel Di Maria a fost amenințat luni, la casa familiei sale de la periferia orașului Rosario, a anunțat presa locala, pe fondul unui val de violențe legate de droguri in orașul din care provine și Lionel Messi. Mesajul de amenințare vine la o saptamana dupa ce Di Maria, care…

Gigantul american Google, amendat cu 250 de milionane de euro. Scandal cu cele mai mari organizații de presa

20:45, 20.03.2024 - Autoritatea franceza de supraveghere a concurenței a anunțat miercuri ca a amendat Google cu 250 de milioane de euro pentru incalcari legate de normele UE privind proprietatea intelectuala in relația sa cu editorii de presa. Google s-a angajat sa nu conteste faptele in cadrul procedurilor de soluționare,…

Avertismentul lui Kuleba catre Occident: „Ajutorul cu picatura nu mai funcționeaza. Daca continuam așa nu se va termina bine”

10:40, 09.03.2024 - Seful diplomatiei ucrainene a atentionat vineri Occidentul impotriva ajutorului „cu picatura” furnizat Kievului, adaugand ca doar livrari regulate de material militar ar permite evitarea unei extinderi a razboiului in afara Ucrainei, informeaza AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Explozie la un pod de cale ferata din Rusia

09:15, 04.03.2024 - Un pod de cale ferata din apropierea orasului rus Samara, din regiunea cu acelasi nume, a fost zguduit de o explozie, a relatat luni agentia de presa rusa RIA, care a citat serviciile de urgenta, transmite Reuters. Traficul feroviar a fost suspendat peste acest pod din cauza „interferentelor ilegale”,…

Iranul continua sa imbogațeasca uraniul și se apropie de nivelul necesar pentru bombele atomice, anunța șeful AIE

22:55, 19.02.2024 - Directorul Agentiei Internationale pentru Energia Atomica (AIEA), Rafael Grossi, a afirmat luni, 19 februarie, ca Iranul continua sa imbogateasca uraniu mult peste concentratia necesara pentru utilizarile comerciale, atingand nivelul de 60%, aproape de cel folosit pentru armele atomice, informeaza Agerpres…


Ce parere ai despre aceasta stire?