Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Corina de la „Mireasă pentru fiul meu” l-a dat uitării pe Traian și și-a întâlnit sufletul pereche. Cum o alintă iubitul ei!

Publicat:

Corina a fost una dintre cele mai controversate concurente de la &"Mireasa pentru fiul meu&", iar relația cu Traian a dezamagit-o foarte mult.

Dupa ieșirea din competiție, Corina și-a refacut viața alaturi de un tânar pe nume Evgeni, cu care are o relație înca din 2014.

Fosta concurenta lucreaza în prezent într-un bar din Spania, iar iubitul ei îi face mereu declarații de dragoste, chiar pe pagina ei de socializare și o alinta &"prințesa mea&".

Corina și Traian au trait o relație tumultoasa cu Traian, iar desparțirea…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Maria Lungu a izbucnit, dupa ce a fost calcata pe nervi de ultimele acuzații! Fosta iubita lui Cristian Marinescu de la Mireasa, atac dur la adresa lui?!: ”E vai de capul tau”

21:10, 22.05.2024 - Maria Lungu continua scandalul! Fosta iubita a lui Cristian Marinescu a revenit cu noi acuzații dure și un mesaj tranșant, dupa ultimele declarații despre ea. A fost ferma și a spus ca este pregatita sa faca dezvaluiri uluitoare. Iata ce declarații a facut, dupa ce a fost calcata pe nervi!

Prin ce trece Catalin Bordea la aproape un an de la divorțul de Livia: „Nu-s vindecat complet. Nici pe departe”

10:16, 20.05.2024 - Catalin Bordea nu a trecut inca peste trauma divorțului de Livia și tradarea acesteia. Intr-un interviu pentru Cancan, comediantul și juratul de la Antena 1 a dezvaluit ce decizie a luat pentru a uita de drama din viața personala. In urma cu aproximativ un an de zile, Catalin Bordea și Livia au ajuns…

Mireasa, sezonul 9. Valentin i-a povestit Elenei despre o fosta relație. Ce detalii a scos la iveala tanarul

13:30, 05.05.2024 - Valentin a facut confesiuni neașteptate in fața Elenei despre viața amoroasa din trecut. Concurentul din sezonul 9 Mireasa a oferit detalii neștiute despre o fosta relație, iar tanara l-a ascultat cu mare atenție.

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.

Edi Iordanescu, reacție dupa infrangerea in fața Columbiei: 'Am intalnit o forta mondiala'

01:25, 27.03.2024 - Selectionerul Edward Iordanescu a declarat, marti seara, ca amicalul pierdut cu Columbia, scor 2-3, a fost un test util, el apreciind ca reprezentativa sud-americana este o forta mondiala, scrie news.ro. "A fost un test foarte, foarte util, cel mai important test sub comanda mea. Stiam ce urmam sa…

Violeta, fiica Andreei Marin, prima relație publica. Cine este iubitul ei!

10:50, 20.03.2024 - Violeta, fiica Andreei Marin, prima relație publica. Cine este iubitul ei! Andreea Marin este o mama implinita! Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Banica, are 16 ani. Nu mai este un copil, ci s-a transformat intr-o domnișoara extrem de frumoasa.   Vezi aceasta postare pe Instagram   O postare distribuita…

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?