Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod portocaliu și galben de inundaţii în România. Ce județe sunt vizate de alertă

Publicat:

de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis cod portocaliu și galben de indundații in Romania. Iata ce județe din țara sunt vizate de avertizare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hidrologii au emis cod galben de inundații: 16 județe sunt vizate (harta)

12:45, 17.07.2024 - Autoritațile au emis cod galben de inundații pe rauri din 16 județe. Alerta a fost emisa de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) și e valabila pana joi dimineata.„Ziua/luna/anul: 17.07.2024 Ora: 11:30.

Hidrologii, anunț de ultim moment! Cod galben de inundații pentru rauri din 24 de județe din țara. Unde vor lovi puhoaiele

14:15, 23.06.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emisa o avertizare cod galben de inundații pe rauri din 24 de județe din Romania. Care sunt zonele aflate sub atenționare și pana cand va ramane in vigoare atenționarea.

Alerta in Romania! Cod galben de viituri! Vreme severa in 21 de județe

13:30, 11.06.2024 - Este alerta in Romania! S-a anunțat cod galben de viituri in țara. Va fi vreme severa in 21 de județe. Institutul Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare de ultima ora.

Risc de inundații in Romania. Este cod galben in șase județe ale Romaniei

21:31, 25.05.2024 - Vreme rea in Romania, deși meteorologii au anunțat temperaturi extrem de ridicate in majoritatea regiunilor. Hidrologii au emis o avertizare importanta, conform careia este risc crescut de inundații. Conform specialiștilor, șase județe ale țarii se afla sub cod galben. Risc de inundații in țara Specialiștii…

Anunț de ultima ora al hidrologilor! Cod galben de inundatii in mai multe județe din Romania 

09:05, 22.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emis un cod galben de viituri ce vizeaza rauri din trei județe. Care sunt zonele vizate.

Hidrologii anunța inundații in Romania! Raurile din noua județe, sub atenționare cod galben de viituri

12:55, 09.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! Hidrologii au emis o avertizare cod galben de viituri pe rauri din 9 județe, valabila in intervalul 9 mai, ora 12:00 - 10 mai, ora 8:00.

Cod galben de inundatii pe rauri din doua județe, pana joi dimineața. Sunt vizate 12 bazine hidrografice

15:26, 08.05.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a transmis, miercuri, o atenționare Cod galben privind scurgeri importante pe versanti și viituri rapide pe raurile mici, cu posibile efecte de inundatii locale, valabila pentru mai multe bazine hidrografice.

Alerta de inundații in Romania! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate

13:25, 07.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundații pe rauri din 12 județe, valabila de la ora 13:00 pana la miezul nopții.


Ce parere ai despre aceasta stire?