Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod portocaliu de viituri pe râuri din şapte judeţe, valabil până la mijlocul nopții. Cod galben de inundaţii în 22 judeţe

Publicat:

de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, sambata, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza opt bazine hidrografice, respectiv un Cod galben de inundatii, valabil pe rauri din 22 judete.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod portocaliu de viituri pe rauri din doua judete, pana sambata noaptea. Cod galben pe alte 7 cursuri

12:50, 09.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis vineri, 9 februarie, o atenționare Cod portocaliu de viituri, valabila pana sambata la miezul noptii pe rauri din doua judete.

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures si Satu Mare, pana sambata la miezul noptii

13:40, 07.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis miercuri Cod galben de inundatii pentru rauri din nordul tarii pana sambata la miezul noptii, ținand cont de situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 72 de ore.

INHGA: Atentionare cod galben de viituri pe rauri din trei judete, pana la miezul noptii

11:36, 06.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana la miezul noptii pe cursuri de apa de pe raza a trei judete.

Cod portocaliu si galben de viituri pe mai multe rauri din tara. Judetele Timis si caras-Severin, mentionate

14:01, 04.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, duminica, noi atentionari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile pana marti la miezul noptii pe rauri din 14 judete. Conform prognozei de specialitate, in intervalul 05 februarie, ora 06:00 – 06 februarie, ora 00:00,…

Cod portocaliu de inundații in doua bazine hidrografice. Rauri din mai multe judete intra sub avertizare Cod galben

13:50, 04.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, duminica, atentionari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile luni și marți pe rauri din mai multe județe.

Atentionari Cod galben si Cod portocaliu de viituri pe rauri din zece judete, pana vineri la miezul noptii. Un sat din Bistrița, in pericol

12:25, 19.01.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, atentionari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, ce vizeaza pana vineri la miezul noptii rauri din zece judete.

Rauri din 11 județe, sub avertizari Cod portocaliu și Cod galben de inundatii

13:15, 04.01.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis joi o avertizare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din trei județe și o alta averizare, Cod galben, ce vizeaza rauri din opt județe ale țarii.

Anunț hidrologic de ultim moment! Cod portocaliu de inundații pe rauri din 3 județe din țara

12:45, 25.12.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a facut un anunț de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod portocaliu de inundații este valabila in Romania Pe rauri din 3 județe din țara. Iata anunțul!


Ce parere ai despre aceasta stire?