Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod portocaliu de viituri pe râuri din şapte judeţe, valabil până la mijlocul nopții. Cod galben de inundaţii în 22 judeţe

Publicat:
Cod portocaliu de viituri pe râuri din şapte judeţe, valabil până la mijlocul nopții. Cod galben de inundaţii în 22 judeţe

de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, sambata, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza opt bazine hidrografice, respectiv un Cod galben de inundatii, valabil pe rauri din 22 judete.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol si foto: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

INHGA: Cod galben de inundatii pe rauri din opt judete, pana vineri la pranz

13:00, 14.09.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, joi, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana vineri la pranz in bazine hidrografice de pe raza a opt judete, anunța Agerpres.

Cod portocaliu de inundații in cinci județe, pana vineri dimineața. Cod galben pe rauri din 29 de județe

13:50, 31.08.2023 - Codul portocaliu de viituri, actualizat de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA), cuprinde rauri din judetele Vrancea, Bacau, Galati, Vaslui si Iasi. Este valabil incepand de joi, ora 12:00, pana vineri, la ora 9:00. Un cod galben de inundații cuprinde 29 de județe.

HARTA. Pericol de inundații in mai multe județe din țara. Au fost emise cod portocaliu și cod galben de viituri

13:25, 29.08.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din noua judete si o atentionare Cod galben pentru rauri din 27 de judete.

Cod Galben de viituri pentru rauri din 8 judete, pana la miezul noptii

13:10, 10.08.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis joi o atentionare Cod Galben de viituri, cu posibile depasiri ale cotelor de atentie, pentru rauri din 8 judete, pana la miezul noptii.

Alerta hidrologica de ultim moment! Este cod portocaliu și cod galben de inundații in zeci de județe din țara

18:50, 06.08.2023 - Specialiștii Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au emis un anunț de ultima ora! o avertizare Cod galben valabila pana luni la pranz, pentru rauri din 29 judete, dar si una Cod portocaliu pentru rauri din Moldova si Dobrogea. Care sunt taurile afectate.

Cod portocaliu de inundatii in bazinul hidrografic Olt, valabil pana joi dimineata. Cod galben pe rauri din 34 de judete

13:20, 26.07.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de viituri, valabila pana joi dimineata in bazinul hidrografic Olt de pe raza a cinci judete, precum si un Cod galben de inundatii, ce vizeaza rauri din 34 de judete.

Cod portocaliu de inundatii in bazinul hidrografic Olt, pana joi dimineata. Alte 34 de judete, vizate de Cod galben

13:05, 26.07.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de viituri, valabila pana joi dimineata in bazinul hidrografic Olt de pe raza a cinci judete, precum si un Cod galben de inundatii, ce vizeaza rauri din 34 de judete.

Cod portocaliu de viituri pe rauri din patru judete, pana sambata la pranz. 31 de judete sunt vizate de un Cod galben

14:00, 21.07.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, o atentionare Cod portocaliu de viituri, valabila pana sambata la pranz pe rauri din patru judete situate in Crisana, Banat si Transilvania, precum si un Cod galben de inundatii, ce vizeaza


Ce parere ai despre aceasta stire?