Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INHGA: Atenţionare cod galben de viituri pe râuri din trei judeţe, până la miezul nopţii

Publicat:

de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana la miezul noptii pe cursuri de apa de pe raza a trei judete.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pericol in Romania, s-a emis cod galben de inundații. Unde va fi prapad

09:41, 22.05.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis un avertisment de ultima ora! Codul galben de viituri vizeaza rauri din trei județe. Care sunt zonele in pericol de inundații. Pericol in 3 județe din Romania Miercuri dimineața, reprezentanții Institutului National de Hidrologie…

Cod galben de viituri in sapte bazine hidrografice si pe afluentii mici ai Dunarii, incepand de marti seara

13:45, 21.05.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana miercuri dupa-amiaza pe rauri din sapte bazine hidrografice si pe afluentii mici ai Dunarii.

UPDATE Cod galben de viituri pe rauri din judetul Bihor, pana la miezul noptii

15:35, 15.05.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana la miezul noptii pe doua rauri de pe raza judetului Bihor.

Alerta ANM! Cod galben de viituri pe rauri din sapte judete, pana luni dimineata

13:10, 12.05.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor ((INHGA) a emis, duminica, o atentionare Cod galben de inundatii, ce vizeaza pana luni dimineata, bazine hidrografice din sapte judete.

Hidrologii anunța inundații in Romania! Raurile din noua județe, sub atenționare cod galben de viituri

12:55, 09.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! Hidrologii au emis o avertizare cod galben de viituri pe rauri din 9 județe, valabila in intervalul 9 mai, ora 12:00 - 10 mai, ora 8:00.

Pericol de inundații in mai multe județe din țara. Au fost emise avertizari cod portocaliu și galben de viituri

13:20, 23.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza pana miercuri dimineata rauri din patru judete, precum si un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice.

Cod galben de inundații pentru raurile din Dobrogea, pana la miezul nopții/ Cod portocaliu emis pentru raul Topolog

12:36, 18.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, joi, atentionari cod galben si cod portocaliu de viituri, valabile pana la miezul nopții, pentru raurile din Constanța și Tulcea. Pana la ora 17:00 este in vigoare codul portocaliu pe raul Topolog (județele Tulcea și Constanța), iar pana…

Atenționare Cod Galben de inundații pe rauri mici din Alba și alte județe din țara. Zonele vizate

10:36, 13.03.2024 - Atenționare Cod Galben de inundații pe rauri mici din Alba și alte județe din țara. Zonele vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, atenționare Cod Galben de inundații valabila pentru județul Alba și alte zone din țara. Cod Galben – pana la ora 16.00…


Ce parere ai despre aceasta stire?