Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod portocaliu şi galben de viituri pe mai multe râuri din ţară. Judeţele Timiş şi caraş-Severin, menţionate

Publicat:
Cod portocaliu şi galben de viituri pe mai multe râuri din ţară. Judeţele Timiş şi caraş-Severin, menţionate

de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, duminica, noi atentionari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile pana marti la miezul noptii pe rauri din 14 judete. Conform prognozei de specialitate, in intervalul 05 februarie, ora 06:00 – 06 februarie, ora 00:00, va fi in vigoare un prim Cod galben […] The post Cod portocaliu si galben de viituri pe mai multe rauri din tara. si caras-Severin, mentionate appeared first on Gazeta din Vest .

Citeste articolul mai departe pe gazetadinvest.ro…  

Sursa articol si foto: gazetadinvest.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod galben de viituri in sapte bazine hidrografice si pe afluentii mici ai Dunarii, incepand de marti seara

13:45, 21.05.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana miercuri dupa-amiaza pe rauri din sapte bazine hidrografice si pe afluentii mici ai Dunarii.

UPDATE Cod galben de viituri pe rauri din judetul Bihor, pana la miezul noptii

15:35, 15.05.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana la miezul noptii pe doua rauri de pe raza judetului Bihor.

Alerta ANM! Cod galben de viituri pe rauri din sapte judete, pana luni dimineata

13:10, 12.05.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor ((INHGA) a emis, duminica, o atentionare Cod galben de inundatii, ce vizeaza pana luni dimineata, bazine hidrografice din sapte judete.

Pericol de inundații in mai multe județe din Romania! Hidrologii au emis cod galben și portocaliu

20:55, 23.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza pana miercuri dimineata rauri din patru judete, precum si un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice. Potrivit hidrologilor, in intervalul 23 aprilie,…

Pericol de inundații in mai multe județe din țara. Au fost emise avertizari cod portocaliu și galben de viituri

13:20, 23.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza pana miercuri dimineata rauri din patru judete, precum si un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice.

Alerta cod portocaliu de viituri in mai multe județe - Harta raurilor vizate

13:01, 23.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza pana miercuri dimineata rauri din patru judete, precum si un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice.

Cod galben de inundații pentru raurile din Dobrogea, pana la miezul nopții/ Cod portocaliu emis pentru raul Topolog

12:36, 18.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, joi, atentionari cod galben si cod portocaliu de viituri, valabile pana la miezul nopții, pentru raurile din Constanța și Tulcea. Pana la ora 17:00 este in vigoare codul portocaliu pe raul Topolog (județele Tulcea și Constanța), iar pana…

Atenționare hidrologica! Cod galben de inundații și viituri in județul Dambovița

21:16, 17.04.2024 - Institutul Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor a emis, astazi, o  avertizare hidrologica cod galben  valabila pentru județul Dambovița. Atenționarea este valabila in intervalul 17 aprilie, ora 12:00 – 18 aprilie, ora 09:00. Fenomene vizate: scurgeri importante pe versanți, torenți și paraie,…


Ce parere ai despre aceasta stire?